Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Uiterst voordelig fitnessen bij First Class Sports!

Uiterst voordelig fitnessen bij First Class Sports!

Voor Loko-leden van 16 jaar en ouder: uiterst voordelig fitnessen bij First Class Sports!
Lokomotief wil graag ieder lid van 16 jaar en ouder stimuleren om te werken aan zijn of haar fysieke ontwikkeling. De club heeft hiervoor een unieke deal kunnen sluiten met sportschool First Class in Rijswijk. Leden kunnen hier onbeperkt fitnessen, inclusief  aerobics, cycling en sauna & baden, voor slechts € 25,00 per maand (normaal € 45,00)!


Kracht, snelheid, atletisch vermogen en vooral stabiliteit van de rompspieren (core stabilty) zijn enorm belangrijk in het huidige (top)basketball. Waar de tijd in reguliere basketbaltrainingen ontbreekt om hier voldoende en specifieke aandacht aan te geven, biedt de sportschool die gelegenheid en faciliteiten natuurlijk wél.

Lokomotief heeft daarom een heel voordelige deal weten te sluiten met First Class in Rijswijk (Handelskade 39, op loopafstand van de Van Zweedenzaal). Iedereen van 16 jaar en ouder die graag sterker en explosiever wil worden én daarmee tegelijkertijd de kans op blessures sterk verkleint, wordt uitgenodigd lid te worden van First Class.

Lid worden?
Loko-leden kunnen lid worden door een e-mail te sturen naar onze penningmeester, Sandra van der Steenstraten: sandravandersteenstraten@planet.nl. Zij heeft inschrijfformulieren van First Class met een speciale Loko-stempel en paraaf van de penningmeester, waardoor je recht hebt op de maandelijkse korting van € 20,00. Inmiddels hebben al meer dan 10 Loko-leden gebruik gemaakt van deze speciale aanbieding!

Meer info
Kijk voor meer informatie op de website van sportschool First Class (www.firstclass.nl) in Rijswijk of loop voor of na een training gewoon even de sportschool binnen om een kleine indruk te krijgen van de trainingsmogelijkheden. 

Laatst aangepast ( maandag, 16 mei 2016 16:09 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren