Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Lokomotief Defensive Beast Q2

Lokomotief Defensive Beast Q2

Dit seizoen nomineren de trainer/coaches per "basketballkwartaal" spelers voor de DEFENSIVE BEAST Award! Van elk team kan door de trainers/coaches een speler worden voorgedragen. We nomineren vervolgens 1 speler per categorie (senioren/jongens/meiden/mini's) : in totaal dus 4 spelers en kiezen dan een winnaar. De winnaar ontvangt een "LOCK EM UP" shirt gesponsord door Bouncewear.

Voor Q2 hebben de trainer/coaches gekozen voor meer genomineerden. Check de lijst hieronder.

 

Dbeastbouncewearlock

AND THE NOMINEES ARE:

  • U10: Semra Yavuz: "Hard terugrennen, duiken op de bal, sterke ontwikkeling."
  • U12: Alan Keus: "Alan is groot en sterk en vecht voor elke bal in de bucket. Hij praat goed in Defense om zijn team te helpe, en speelt gedisciplineerd in de helprotaties. De nominatie was pas verdiend toen Alan ook een probleem werd voor de snelle guards van de tegenstanders."
  • U14: Vojin Vujanic: "Vojin heeft zich de laatste paar maanden ontpopt tot een ware guardkiller, de aanval wordt flink ontregelt dankzij goede voetenwerk en druk op de bal, zijn defense zorgt er ook voor dat het team veel fastbreaks loopt en dus makkelijk scores krijgt."
  • JU16: Peter Clement: "Peter is een harder werken. Zijn voetenwerk is erg goed!, waardoor hij hard, goed en clean verdedigt."
  • DU16: Victoria Vinken: "Victoria is een felle, hardwerkende verdedigster die in de loop van het seizoen steeds slimmere keuzes maakt. Ze kan 1-op-1 veel druk zetten op haar tegenstander maar houdt ook overzicht in de full court press. Ze luistert naar opdrachten en laat haar teamgenoten steals pakken. Na een wedstrijd wordt deze kleine pittige dame door de tegenstander niet meer over het hoofd gezien!"
  • Dames: Charmayne Paas: "Altijd op het scherpst van de snede, tegen of net over de grens. Liever strijd dan mooie techniek, met volle inzet"
  • Heren : Lucas van der Togt: "Lucas is een speler die altijd de volle 100% geeft, dat gecombineerd met goed voetenwerk maakt hem een nachtmerrie voor een hoop aanvallers. Er zijn meerdere wedstrijden geweest waar hij de opdracht kreeg hun beste speler te verdedigen, met als resultaat dat deze amper tot scoren toe kwam. Daarnaast weet Lucas met zijn sprongvermogen elke wedstrijd wel rebounds mee te pakken."

De winnaar maken we aan het eind van Q2 bekend op de site!

 

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren