Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > A.s. zondag All star game U24 met deelname Hylke, Cobbe en Lennart!

A.s. zondag All star game U24 met deelname Hylke, Cobbe en Lennart!

Aan het begin van de middag is de vloer van de Maaspoort op 22 februari gereserveerd voor de talenten uit de Dutch Basketball League en de Dutch Talent League. Vanaf 12.15 uur nemen teams van Noord en Zuid het tegen elkaar op.


Het coachduo van Lokomotief uit Rijswijk staat aan het hoofd van team Zuid. Hoofdcoach Hylke van der Zweep en zijn assistent Cobbe van der Vuurst, die nog eredivisie speelde voor Voorburg, mogen een van hun eigen spelers begroeten in Lennart Overdevest. Hier is duidelijk te merken dat teams die met veel Nederlanders in de Dutch Basketball League spelen goed vertegenwoordigd zijn in de U24 All*Star Game.
Vanuit Weert komen Roel Aarts, Daan Rosenmuller, AkeelEduardo en Joost Padberg naar Den Bosch. IvanFilipan, Michael Kok en Vaidas Tamasauskas verdedigen de kleuren van Challenge Sports Rotterdam. Zorg en Zekerheid Leiden levert Kasper Averink en Jan Driessen. Voor thuisclub SPM Shoeters komt Mike Schilder in actie. Het Utrechtse UBALL wordt vertegenwoordigd door Biko Blommestein.
Het team van Noord staat onder leiding van Marten Scheepstra en zijn assistent Evert van de Akker. In hun team komen zij drie spelers van hun eigen ploeg – Landstede Basketbal – tegen, namelijk Valentijn Lietmeijer, Lenno Witteveen en Torben Tönjann. Ook BC Apollo vaardigt drie spelers af voor het noordelijke team: Jos van der Laan, Gian Slagter en Stefan Mulder. Aris Leeuwarden is vertegenwoordigd door Rik Pijp en Quincy Treffers. Ook Donar heeft twee spelers in Noord, te weten Maarten Bouwknecht en Bas Veenstra. Kevin Landman is de afgevaardigde van Den Helder Kings. Al deze spelers hebben al minuten gemaakt in de Dutch Basketball League. Dat geldt niet voor de twaalfde speler van Team Noord. Daan Joustra komt namelijk uit voor Harlemlakers en die club is niet actief in de eredivisie.

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren