Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Moe maar voldaan én héél tevreden over het 13e LokoCamp!

Moe maar voldaan én héél tevreden over het 13e LokoCamp!

Op vrijdag 26 juni meldden alle 55 spelers en 11 man/vrouw leiding zich bijtijds bij de StayOkay in Soest.
Ieder installeerde zich op zijn/haar kamer en maakte zijn eigen bed op. Dat was voor de 'eerstejaars' een nieuwe ervaring. Nog sterker, wat zijn dat eigenlijk, lakens?

 

Na het traditionele saté buffet wandelde de hele groep naar de sporthal. Dat is zo'n 20-30 minuten wandelen. De tijdsduur is nogal afhankelijk van wie er voorop loopt :)

Na een warming-up van Cobbe om er even in te komen, is er 2 uur lang 4 tegen 4 gespeeld, op 1 basket. Dit deden we zonder scheidsrechters en coaches. Leuk om te zien dat dat heel goed gaat bij zo'n Lokomotief groep. Terug in de StayOkay ging iedereen douchen en lekker slapen (toch?).

De volgende dag stond er heel wat op het programma. Na het ontbijt in 3 groepen zat iedereen klaar voor vertrek. Na een introductiepraatje van campleider Timo volgde weer de wandeling naar de sporthal en een warming up. Daarna een uur training, drie uur partijtjes 5 tegen 5 en het eerste uur specialisatie training. Met de nodige rustpauzes natuurlijk waarbij elke keer weer van alles klaar stond voor iedereen, super Meco! Bij 5 tegen 5 werden net als bij 4 tegen 4 alle spelers van U12&U14 gemixt en die van U16&U18 ook.

Weer lekker douchen in de StayOkay en bbqen! Daarna hebben de 'groten' (U16&U18) tegen de 'kleintjes' (U12&U14) levend stratego gespeeld. Iedereen sliep maar iets later dan gepland...

Zondag vertrokken we weer om 9.30 uur, na het ontbijt en het uitruimen van de kamers, naar de sporthal. Op het programma stond de laatste twee uur specialisatie training, zodat alle 6 trainingsgroepen elk specialisatie onderdeel een half uur hadden gedaan. Ook speelden alle teams nog een laatste 5 tegen 5 wedstrijd om te bepalen welk team 1e, 2e, 3e en 4e werd.

Na wat rek- en strekoefeningen van Timo wandelden we voor de laatste keer naar de StayOkay. Daar kreeg elke speler een certificaat en een bal en ging men huiswaarts.

Wat een mooi LokoCamp met een uitstekende sfeer en gelukkig alleen een paar kleine blessures. De spelers hebben hard getraind. Toch werden bij de StayOkay de voetbal- en volleybalvelden en de tafeltennistafel volop gebruikt. De woorden discipline en respect hebben we niet hoeven te gebruiken, die waren er gewoon. Het was voor de campleider soms zoeken naar een reden om weer wat push ups uit te delen. Of een levende pyramide midden in de nacht..... Of een speurtocht midden in de nacht..... Maar altijd spatte het plezier spatte er vanaf, ik weet dan ook zeker dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad! Wie er niet bij was kan ik alleen maar aanraden: doe je best om mee te gaan in 2016!

Astrid Kruijt

lokocamp 2015 01

lokocamp 2015 02

lokocamp 2015 03

Laatst aangepast ( maandag, 06 juli 2015 20:01 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren