Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Lokomotief vindt in Dry Works een nieuwe sponsor

Lokomotief vindt in Dry Works een nieuwe sponsor

Lokomotief verwelkomt Dry Works uit Almere als nieuwe sponsor voor het seizoen 2015-2016.

Dry Works uit Almere is een specialistisch bedrijf in gevelonderhoud en vochtbestrijding. Een zakelijke relatie van het bedrijf is lid van Lokomotief en heeft Dry Works geattendeerd op de mogelijkheden voor sponsoring. De overeenkomst met Lokomotief is in eerste instantie voor één jaar, waarbij de intentie is uitgesproken om bij tevredenheid van beide partijen het contract te verlengen.

De beide directeuren van het bedrijf, Marco Bochove en Frank Witteman, geven aan Lokomotief graag financieel te ondersteunen, zonder zich per se aan een specifiek team te willen koppelen. "Het vrijwilligersbeleid van Lokomotief spreekt ons aan en we houden allebei van sport. Met basketbal zijn we iets minder bekend, maar de ambitie en sportieve prestaties, net als de sfeer binnen de club, spreken tot onze verbeelding."

Dry Works buigt zich samen met Lokomotief nog over de concrete invulling van het sponsorship, waarbij shirt sponsoring voor Dry Works niet per se noodzakelijk is.

Lokomotief toont zich bij monde van voorzitter Ewout Boendermaker uiteraard zeer verheugd met de steun van Dry Works: "De kosten voor de club, met name voor zaalhuur, rijzen steeds meer de pan uit. Om op het gewenste niveau te kunnen blijven trainen en spelen zijn we ook afhankelijk van sponsoren die Lokomotief een warm hart toedragen. Hopelijk volgen binnenkort meer bedrijven het voorbeeld van Dry Works."

Over Dry Works

Waar basketballers bij een hoge inspanning flink zweten, doet Dry Works er juist alles aan om vocht te bestrijden. Het bedrijf is gespecialiseerd in vochtbestrijding en gevelonderhoud, met alle daarbij behorende werkzaamheden. De invloed van vocht (en schadelijke stoffen) is afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte bouwmaterialen en bepalend voor het onderhoud én het woonklimaat. Een goede diagnose in combinatie met de juiste behandelingswijze is essentieel om problemen op te lossen en langdurig het
vocht te bestrijden.

Met meer dan 50 jaar ervaring en de samenwerking met instituten zoals Bouwcentrum, SBR, WTA, TNO, Monumentenzorg, en Universiteiten van Delft, Eindhoven, heeft Dry Works unieke producten ontwikkeld die uitermate doeltreffend zijn. Met ons team van eigen specialisten kunnen wij adequaat vochtproblemen oplossen.

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren