Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Lokomotief 2K25 update...

Lokomotief 2K25 update...

Afgelopen vrijdag vond op initiatief van het bestuur de sessie plaats om met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomst van de onze vereniging. Ruim 20 personen waren aanwezig in onze eigen kantine en dat is al een succes.

Aan de hand van verschillende stellingen is vooral opgehaald wat er leeft binnen onze club. Boeiende discussies vonden plaats over topsport versus vereniging, de samenhang tussen communicatie en actief sponsorbeleid en wat kan een nieuwe sportcampus in Den Haag voor Lokomotief betekenen. Naast zaken die op wat langere termijn spelen, is er ook aandacht geweest voor een aantal korte termijn acties om Lokomotief succesvol te laten blijven. Inspirerend was vooral de brede vaststelling dat Lokomotief een club is waar je graag bij wilt horen en waar veel goed geregeld is.

Zoals gezegd er is veel opgehaald. Het bestuur gaat de resultaten verwerken in een eerste contour voor het beleidsplan 'Lokomotief 2k25'. Dat wordt weer gedeeld met de leden en daarna zal het aankomen op uitwerken en in actie komen. Ambitie is om voor het einde van het jaar de volgende stap gemaakt te hebben. Vastgesteld is dat het bestuur dat niet alleen kan en een belangrijk doel van het nieuwe plan is ook om mensen enthousiast te maken om een bijdrage te leveren aan het succes van Lokomotief. Wordt vervolgd.

Namens het bestuur

Arend-Jan van der Lely

secretaris

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren