Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Even voorstellen: TECHNISCHE COMMISSIE

Even voorstellen: TECHNISCHE COMMISSIE

Deze week stellen wij geen team voor maar: DE 'NIEUWE' TECHNISCHE COMMISSIE. Vanaf vorige week is de 'nieuwe' TC van start gegaan, graag willen wij de nieuwe commissie aan iedereen voorstellen.

 

WAT DOEN WE?
Het TC team is verantwoordelijk voor het technisch beleidsplan en de uitvoering ervan. De nadruk ligt op de jeugdopleiding van u8 t/m u18 jongens en meisjes waarbij de LOKO speelstijl centraal staat. Discipline in en buiten het veld en respect voor elkaar zijn hierbij belangrijke normen en waarden. Op korte termijn zullen wij het nieuwe beleidsplan en de bijbehorende taken gaan publiceren.

WIE ZIJN WE?
Het TC team bestaat uit 5 gemotiveerde vrijwilligers met veel ervaring in het basketbal en bij Lokomotief in het bijzonder. Wij streven naar een goed contact met trainers, coaches, spelers en ouders om daarmee zoveel mogelijk draagvlak te krijgen voor ons beleid.

CONTACT
Heb je suggesties voor de TC? Of wil je iets anders bespreken?
Mail deze naar tc@lokomotief-rijswijk.nl.
Wij nemen direct contact met je op en bespreken de binnengekomen reactie tijdens de TC vergadering waarna je bericht van ons ontvangt.

Bezoek ook onze facebook pagina: Loko Technische Commissie

TC

Van links naar rechts: Maurice Kiezebrink, Cobbe van der Vuurst de Vries, Dennis de Waal, Timo Vedder en Rob Smit

TC BEDANKT!
Via deze weg wil de "nieuwe" TC de "oude" TC bedanken voor de jarenlange inzet als vrijwilliger voor Lokomotief. Er is enorm veel werk verzet en alle doelen zijn bereikt. Een lange opleidingsweg naar succes die wij zullen door trekken.
Eind vorig seizoen zijn Hylke van der Zweep en Sandra van der Steenstraten gestopt als TC. Willeke Overdevest en René Rademaker hebben destijds aangegeven ook te willen stoppen zodra er vervangers beschikbaar zouden zijn.
De komende maanden zal er een overdracht plaats vinden. Willeke en René blijven tot en met december de TC ondersteunen. Wij zijn daar blij mee en maken graag gebruik van de kennis en ervaring.
Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal door het bestuur officieel afscheid worden genomen van de "oude" TC en worden zij uiteraard in het zonnetje gezet. Dik verdiend!

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren