Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Update ambitie DTL: Goran Kilibarda nieuwe coach bij Lokomotief

Update ambitie DTL: Goran Kilibarda nieuwe coach bij Lokomotief

Het bestuur is blij te kunnen melden dat de toetreding tot DTL volgend jaar weer een stap dichterbij is. Afgelopen weekend is overeenstemming bereikt met Goran Kilibarda als coach voor het HU24 team van volgend jaar.

 

Met Goran is een zeer ervaren coach toegetreden tot de coachingstaff van Lokomotief. Naast jarenlange ervaring als trainer/coach bij Haaglanden Royals, waar Goran o.a. 6 jaar coach van het heren promotie divisie team van CobraNova was, heeft hij ook 3 jaar dames promotiedivisie in Rotterdam gecoacht. In 2015 coachte hij bij RoBa het heren promotiedivisie team en DTL team.

Goran kijkt uit naar de sportieve uitdaging van toetreding van Lokomotief tot de Dutch Talent League. Het bestuur denkt met de benoeming van Goran, niet alleen het DTL-team een goede basis te geven, maar tevens een waardevolle toevoeging te hebben voor de gehele coaching staff.

Met de toevoeging van Goran Kilibarda staat vanuit Lokomotief niets het spelen in de DTL meer in de weg. Laatste en niet onbelangrijke stap in het DTL-traject is het formele akkoord van de FEB op onze inschrijving.

Het bestuur

Laatst aangepast ( dinsdag, 19 april 2016 11:04 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren