Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Heren 1 wint eerste wedstrijd in promotiedivisie

Heren 1 wint eerste wedstrijd in promotiedivisie

Tegen een vernieuwd Landsmeer Lions boekte Lokomotief zaterdag een fraaie uitoverwinning. De nieuwkomer in de promotiedivisie nam in het eerste kwart direct het initiatief.

Onder aanvoering van Lars Jansen liep de ploeg direct uit naar 3-8. Deze voorsprong werd vastgehouden tot aan het einde van het eerste kwart: 18-23. In het tweede kwart schoot Landsmeer de ene na de andere driepunter raak. Bij Lokomotief haperde de aanval enigszins en daardoor kon de thuisploeg de achterstand ombuigen tot een 38-37 voorsprong bij de rust.
In het derde kwart verdedigde Lokomotief zeer sterk en dwong daarmee moeizame schoten af bij de tegenstander. Branko Olij was inmiddels niet meer af te stoppen door de thuisploeg en dankzij driepunters van Boyd van der Vuurst en Vilius Sajekas namen de bezoekers een 49-56 voorsprong aan het einde van het derde kwart.
In het vierde kwart ontstond er een prachtig gevecht. De thuisploeg zette vol aan om de overwinning alsnog binnen te slepen, maar de Rijswijkers verdedigden de voorsprong met verve. Lars Jansen nam de leiding en Lokomotief speelde de wedstrijd slim uit.
Eindstand: 69-75. Topscoorders: Lars Jansen 25, Branko Olij 19, Vllius Sajekas 9.

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren