Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Verslag JU16-2 Uit tegen MSV JU-1 in Noordwijk

Verslag JU16-2 Uit tegen MSV JU-1 in Noordwijk

Op zondag 2 oktober mochten de jongens in Noordwijk aantreden in werkelijk een prachtige nieuwe zaal en bijbehorende accommodatie. Helaas was het ook de meest ongezellige accommodatie die we zijn tegen gekomen. Geen kantine of iets was open, behalve een gore koffieautomaat bij de beheerder. Een mooie sporthal is dus ook niet alles ;-)

De jongens traden aan in prachtige nieuwe inloop shirts enook een prachtig shirt voor de coach. Goed geregeld Silvia! We waren er klaar voor. Helaas rende MSV snel van ons weg in het eerste kwart. Niet helmaal scherp, ongelukkig in de afwerking en wennen aan niet fluitende scheidsrechters. Zij waren in de eerste helft meer bezig met de jonge dames achter de score tafel dan met de wedstrijd. In no time stonden onzejongens 18-6 achter aan het einde van Q1.

In het 2de kwart ging het gelijker op mede door het opzwepen van het trouwe publiek en de coaching. Tweede kwart verloren we met 4 punten met een score van 37-19. In het dit kwart scoorden we slecht 3 van de 12 vrije worpen en dat is echt zonde.

Vanaf Q3 gingen de scheidsen opeens fluiten, maar dan ookheel veel fluiten. De wedstrijd werd redelijk doodgefloten. Veel vrije worpen en die nam MSV echt beter. Verder ronden zij beter hun aanvallen af. Score einde Q3 59-30, dus weer 10 punten verloren. Deze trend liep door in Q4 gebeurde eigenlijk het zelfde waardoor wedstrijd eindigde in 81-42, wat simpelweg zonde is.

Deze tegenstander was niet zo'n groot verschil waard, maar het team ontwikkelt zich duidelijk. Deze wedstrijd werd er duidelijk minder onnodig gedribbeld en veel meer gepasst, dat zorgde voor minder fouten. Er werd goed gepenetreerd via sterke acties, alleen werd er te weinig voor de vrijgekomen man gekozen en het eigen schot miste of kon niet gemaakt worden. Vrije worpen (8-25) waren te mager: daar kan je goed op oefenen zelf. Passie en team spirit was er weer duidelijk tot aan de laatste minuut ondanks de score en dat siert deze jongens. Een team in opbouw en de puzzelstukje gaan op de juiste plaats vallen, dat is zeker. Volgende week Cobra Nova thuis en dan gaan we er weer voor!

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren