Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > verslag U12-3 tegen Das

verslag U12-3 tegen Das

Zaterdag verzamelden onze jongens bij tegenstander DAS in Delft.

Acht spelers waren present: Noah, Alek, Alec, Benjamin, Thibault, Rocco, Magnus en Danny. Loko opent als een ware stoomtrein: in de eerste drie minuten scoort ons team driemaal! Alek scoort gelijk in de eerste minuut, daarna gooit Danny de bal in de basket en Magnus doet er nog eentje achteraan. 0-6 dus. Dan pakt DAS een paar kansen en is de score gelijk.

Gelukkig komt Loko weer gelijk, door goede passes en het pakken van kansen. 13-13 en de spanning stijgt want de teams gaan tot dat moment een beetje gelijk op. Hoewel dat meer voor de score geldt dan voor de manier waarop wordt gespeeld; Loko was duidelijk de betere partij. Benjamin is de kleinste speler, maar springt zo hoog dat hij een paar keer de bal van de tegenstander onderschept.

Magnus scoort en ons team staat weer op voorsprong, met een uitloop tot 15-24!

Allermooiste actie van de wedstrijd? Een echte teamaanval: Schitterende actie van Alec die passt naar Magnus. Magnus passt door naar Noah, en Noah scoort.

Jongens wat een mooie samenwerking! Steengoed team gezien vandaag. Alek en Alec hebben zo'n grote sprong gemaakt sinds de vorige wedstrijd.

Eindstand 33-43! Top Loko, wat speelden jullie goed dit weekend!

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren