Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > 13 november U12-3 tegen DAS

13 november U12-3 tegen DAS

Benjamin, Danny, Noah, Alec, Alek, Thibault, Magnus, Jordan, Jaden.

Magnus heeft er zin in vandaag: hij zorgt voor de openingsscore.

Meteen daarna breekt Noah uit met een 'coast to coast', doet een mooie lay up en scoort. En een minuut later gewoon nog eens, nu van iets verder weg. Stand 1e periode 8-0! Benjamin verdedigt nr 15 van DAS, vindt het geen probleem dat de tegenstander twee koppen groter is. Hij dribbelt erlangs en scoort. En nog een keer, hoppa! Jordan houdt stevig vast bij strijd om de bal, laat niet los en krijgt voordeel van de scheids bij de sprongbal. Stand 14-6 aan het eind van de 2e periode.

Jaden gooit de bal in de basket als de 3e periode start, en in de 4e scoort hij ringloos uit een vrije worp.

Alek mist, pakt de rebound en scoort alsnog. Jordan blijft als een tijger verdedigen, houdt een aanval van DAS tegen door de bal uit te tikken.

Tweede helft start Loko nog steeds op voorsprong: 23-16.

Weer een coast to coast, deze keer van Alec. Hij gaat recht op de basket af en scoort, oh wat een mooie bal!

Noah scoort gewoon nog een keer; wat krijgt die jongen te eten..en nog eens..5e periode 29-19.

Nog meer scores van Jaden en Benjamin, in de 6e periode staat het 35-21. Benjamin heeft nog een spetterende solo-actie: hij speelt iedereen voorbij en scoort spectaculair met een vingerrol!

Jongens het is natuurlijk super dat er zoveel werd gescoord, en ook voor degene die de bal erin gooit geweldig. Maar nog veel topper is het dat je als team zo kunt samenwerken dat je naar een score toebouwt. Een paar bijzonder mooie samenwerkacties: Danny maakt een schitterende pass op Noah, en Noah gooit hem superstrak in de basket. En een spetterende actie van Magnus: hij passt naar Jaden en die maakt het af. Mooi verdedigend en passwerk van Thibault en Danny.

Kanjers wat een ijzersterk team vandaag! Loko stond vanaf de eerste minuut voor en heeft die voorsprong op geen enkel moment weggegeven. De laatste periode werd DAS letterlijk weggespeeld en kreeg geen kans meer om er ballen in te gooien.

Eindstand 49-25. TijgerTeam!! WHOOAAAH!

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren