Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Eerste verliespartij U24

Eerste verliespartij U24

Zondagochtend vroeg en alles behalve compleet naar Wijchen. U16, U18 en Heren 1 spelen ook deze dag, dus er moest wat geimproviseerd worden om met genoeg man naar de wedstrijd te gaan. Gelukkig willen enkele jongens van U20 helpen en kan U24 alsnog met 8 naar de wedstrijd.

Het eerste kwart wordt goed gestart, Boyd van der Vuurst neemt de eerste scores voor zijn rekening. Verdedigend zit het ook goed in elkaar en worden er ook stops gemaakt, Dragons heeft moeite om er doorheen te komen. Helaas kan die concentratie niet worden vast gehouden en door enkele gemiste rotaties of aanvallende rebounds weet Dragons toch te scoren en sluiten we met een 19-14 voorsprong het eerste kwart af.

Jeroen IJlst en Daodi Wansing vallen goed in en laten zien wat ze in huis hebben. Aanvallend stagneert het, maar gelukkig blijft U24 hard verdedigen. Als Dragons scoort dan ligt dat vooral aan de verdediging die net niet helemaal aansluit. Lars van der Lely laat zich in scorend opzicht dit kwart zien en zo blijft u24 toch in de wedstrijd. We gaan rusten met een 33-32 achterstand

Het derde en vierde kwart laat eigenlijk een zelfde beeld zien en het wordt dus spannend tot het laatste moment. Helaas in de laatste minuten scoort U24 niet meer en dat doet Dragons wel. Hierdoor wordt de eerste wedstrijd van het seizoen verloren met 64-58. Niet nodig, want winnen zat er zeker in. Maar de jongens die er wel waren hebben een puike pot neergezet!

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren