Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > U24 biedt goed weerstand, maar gaat toch ten onder

U24 biedt goed weerstand, maar gaat toch ten onder

Na een lange reis in sporthal Boshoven te zijn aangekomen, ziet U24 dat de jongens van BSW ook meedoen. Het team uit Weert wisselt nogal van samenstelling en dat komt de resultaten dan ook niet ten goede voor hen. Voor U24 een mooie, maar zware uitdaging om zich eens te meten met dit niveau.

Het team is duidelijk onder de indruk van de grote, fysiek mannen uit Weert en laat zich dan in het eerste kwart wat overlopen. U24 heeft moeite om aanvallen op te zetten en verdedigend vaak meer dan twee stappen te laat. Al snel staat er een 12-4 voorsprong op de klok. U24 knokt zich terug en kijkt dan tegen een 18-11 achterstand aan.

Het team weet dan beter wat er van zich gevraagd wordt en zal ook fysiek wat extra's moeten brengen. U24 geeft dan ook antwoord en we zien een wedstrijd die misschien niet heel erg mooi is, maar waar wel hard geknokt wordt voor elk punt. Ook dat heeft wel zijn charme. U24 wint het tweede kwart, waardoor er nog maar vijf punten hoeven goed gemaakt te worden. 30-25.

Lennart Overdevest laat dit kwart zien dat hij graag met een overwinning naar huis wil, getuige zijn 12 punten dit kwart. U24 pakt dan tegen eind derde kwart de eerste en enige voorsprong van de wedstrijd, Weert scoort direct erna en einde derde kwart 47-46.

Weert wordt daarna wakker, zet even aan en loopt snel weer uit na een voorsprong van ongeveer 10 punten. U24 is op en gaat strijdend ten onder. 70-57

Lennart Overdevest 20

Boyd van der Vuurst de Vries 17

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren