Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > JU14-1 Play offs in december?

JU14-1 Play offs in december?

Afgelopen zaterdag kwam uit Houten de Woodpeckers op bezoek. In het eerste kwart werden veel kansen van Lokomotief gemist. De Woodpeckers hadden minder kansen maar gingen hier veel beter mee om, mede door een aantal strakke 3 punters. Eind 1e periode 14-15.

In het vervolg van de wedstrijd bleek dat beide teams goed aan elkaar waren gewaagd. Beide teams bleven scoren en Lokomotief kon niet het verschil maken. Stand eind 2e periode: 37-41.

Vanaf periode twee/drie werd het spel door een onze fantastische drummer Darryl begeleid. Elke keer als de tegenstander aan de bal was klonk de drum. Kennelijk was Lokomotief bij een eerdere wedstrijd bij de Woodpeckers ook met veel muziek ontvangen. De sfeer in de van Zweedenhal zat er in ieder geval goed in. Stand eind 3e periode: 55-58

In de 4e periode kwam Loko op een lichte voorsprong. Een aantal bepalende spelers van de Woodpeckers stonden qua foutenlast op scherp en werden gespaard aan het begin van de 4e periode. De spoeling bij Loko was ook dun omdat een drietal spelers (licht) geblesseerd uittvielen. Gelukkig bleven de meeste 2 jaars overeind. Woodpeckers kwam knap terug en pakte zelfs de leiding met een onmogelijk bal die goed viel op 69-71. Slechts 10 seconden op de klok en de Woodpeckers maakte een fout. Twee vrije ballen voor Loko en Toine mocht ze nemen. Tot aan dat moment was hij ongelukkig met zijn vrije ballen dus twijfel en hoop wisselde elkaar af bij de toeschouwers. De vrije ballen werden met veel kabaal genomen aan de kant waar de Woodpeckers supporters zaten. Het geluid van de Loko drum werd uiteraard niet geƫvenaard. De 1e vrije bal ging ...... erin, wat zeg je erin, jazeker dit keer wel en de 2e ging er ook in en werd met een oorverdovende uitbarst van het Loko publiek (met drum) gevierd. Ha ha Toine weet zijn momenten goed uit te kiezen. Stand eind 4e periode 71-71.

Nu de verlenging. De Woodpeckers misten hun beste spelers vanwege 5 fouten en Loko walste vervolgens in 5 minuten met 21-2 over de Woodpeckers heen. Eindstand 92-73.

Al met al een spannende wedstrijd die beide kanten kon opvallen.

Play offs in december, nee niet echt maar het leek er qua sfeer wel op.

Met JU14-1 gaat het na de stroeve seizoenstart steeds beter dit jaar. Met drie anders teams staan ze momenteel gedeeld 2e in een zeer spannende competitie.

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren