Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > OCHTENDTRAININGEN VANAF 10 JANUARI WEER VAN START, OOK VOOR SENIOREN!

OCHTENDTRAININGEN VANAF 10 JANUARI WEER VAN START, OOK VOOR SENIOREN!

De ochtendtrainingen kennen al een aantal enthousiaste deelnemers. Ook in 2017 gaan we verder met deze ochtendtrainingen. Deze trainingen zijn niet alleen voor de jeugd: ook senioren zijn van harte welkom.

In deze ochtendtrainingen leer je nog beter basketballen. Tijdens deze trainingen werk je aan het fysiek sterker worden, het verbeteren van de basismotoriek en coördinatie, het vergroten van snelheid en explosiviteit en ook op het vergroten van o.a. sprongkracht. We doen 15 minuten krachttraining, oefenen 15 minuten skills en werken 30 minuten aan 't schieten. We besteden daarbij veel aandacht aan een goede balans: core stability. Ook kijken we goed naar de belastbaarheid van spelers.

Vanaf 10 januari t/m 6 april 2017 zijn er weer elke dinsdag- en donderdagochtenden van 7-8 uur ochtendtrainingen in de Van Zweedenzaal. In de voorjaarsvakantie (26 feb t/m 3 maart) zijn er geen trainingen. Kosten zijn voor leden van Lokomotief € 20,= per maand.

Je bent van harte uitgenodigd. Je kunt ook een keertje komen proeftrainen om te kijken of deze training iets voor je is.

Deze ochtendtrainingen zijn een vrijwillige aanvulling op het trainingsprogramma van Lokomotief.

Iedereen is van harte uitgenodigd deel te nemen aan de ochtendtrainingen. Meld je aan bij de TC via tc@lokomotief-rijswijk.nl.

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren