Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > JU16-2 ging los in Voorne vorige weekend

JU16-2 ging los in Voorne vorige weekend

De stijgende lijn bij U16-2 blijft indrukwekkend en leuk om te zien. Na een zware seizoensstart werd hard terug geknokt en was alleen de najaarskampioen nog te sterk voor ze. In 2017 is het team vliegend van start gegaan in de 2de klasse west. De eerste wedstrijd tegen CADY'73 werd 2 weken geleden thuis strak gewonnen met overtuigende spel (87-27).

Vorig weekend stond de uitwedstrijd tegen Voorne op de agenda. Zonder Liam en Nicolaas, maar met Toine Smitgingen de jongens met goede moed van start. Voorne zagen er uit als sterke jongens, dit kon wel eens fysiek worden. Het eerste kwart was onwennig, ook voor de scheidsen – die verder prima floten – en we maakten veel fouten. Voorne was misschien fysieker maar waren duidelijk minder qua techniek en ervaring. Met gedisciplineerd team basketball moet je dit bestrijden. 1ste kwart eindigde 12-27; een prima begin.
Vanaf 2de kwart ging Loko los met scherp basketball, snel opvangen, strak verdedigen, je systemen uitvoeren en onzelfzuchtig basketball. De bal dit het werk! Het tweede kwart won Loko met 31-1 en het 3de met 32-6. Echt leuk om te zien voor de toeschouwers. Iedereen scoorde, onderschepte ballen en gaf assists. Het laatste kwart was een formaliteit en dat was ook te zien aan het spel. Niet wonderschoon en het 100ste punt leek niemand te willen maken. Het duurde 3 minuten totdat Arek een enorme driepunter schoot om het te halen. De wedstrijd eindigde in 37-110. Een compliment voor de invalbeurt van Toine, die speelde echt een goede wedstrijd!

Dit weekend lijkt er een echte uitdaging op het programma te staan. Zondagavond uit tegen Rotterdam-Zuid. Succes mannen!

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren