Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Lokomotief ook in de prijzen bij Rijswijkse Sportprijs

Lokomotief ook in de prijzen bij Rijswijkse Sportprijs

Afgelopen vrijdag werden de Rijswijkse Sportprijzen uitgereikt. De geweldige prestaties van Lomomotief uit 2016 waren uiteraard niet onopgemerkt gebleven en de gemeente Rijswijk had dan ook drie teams van Lokomotief genomineerd. Een record: nog nooit eerder werden van 1 vereniging zoveel teams genomineerd.

Heren 1 was genomineerd voor kampioenschap en promotie naar de promotiedivisie, Dames 1 was genomineerd voor kampioenschap en promotie naar de promotiedivisie en Mannen Under 18 was genomineerd voor de dubbel in 2016, het landkampioenschap en het winnen van de nationale beker.

De publieksprijs voor sportteam van het jaar ging naar onze vrienden van Inter Rijswijk, die met B1 kampioen van Nederland waren geworden. Het nadeel van 3 nominaties is natuurlijk dat de stemmen van lokomotiefleden verdeeld waren over de drie teams van Loko. Er was ook nog een juryprijs voor sportploeg van het jaar. De deskundige jury, voorgezeten door wethouder van Sport Dhr. van Hemert, riep Lokomotief Mannen Under 18 uit tot sportploeg van het jaar. Een mooie erkenning voor een geweldige prestatie.

Omdat het grootste gedeelte van het kampioensteam van vorig jaar tegelijkertijd een uitwedstrijd in Den Bosch afwerkte, werd de prijs in ontvantgst genomen door de voorzitter van Lokomotief, Ewout Boendermaker. Dit gaf hem de kans om de jury te bedanken voor de eer en om de zaal toe te spreken. De aanwezigen, waaronder gemeenteraadsleden en natuurlijk de wethouder, werden nogmaals gewezen op het feit dat een nieuwe zaal voor Lokomotief een absolute noodzaak is, als Rijwijk sport op dit niveau ook in de toekomst binnen de stadsgrenzen wil blijven faciliteren.

 

Rijswijkse sportprijsRijswijkse-Sportprijs-27012017-172

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast ( maandag, 30 januari 2017 10:45 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren