Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Twee verslagen U16-2

Twee verslagen U16-2

Zondag 29.1.2017: U16-2 verliest na verlenging......

Nu de eerste echte tegenstand in deze competitie tegen Rotterdam Zuid, uit op zondagavond. 1ste kwart een redelijk resultaat: 13-19 voor. Het belooft een zware wedstrijd te worden met genoeg fouten en fysiek spel. 2de kwart wordt met 1 punt verloren, 3de kwart sluipt Rotterdam Zuid nog 1 puntje dichterbij en dus begint het 4de kwart bij een stand van 32-38 in het voordeel van Loko. Inmiddels is Liam weer behoorlijk ten val gekomen met zijn hoofd en dat is even een gemis.

Mede door het zeer (soms te) fanatieke thuispubliek en de scheidsrechters loopt Rotterdam de achterstand in. Met nog 3 minuten te spelen staat Lokomotief opeens 4 punten achter. 1 minuut voor tijd, maakt de teruggekeerde Liam gelukkig nog gelijk. Rotterdam krijgt nog 2 vrije worpen, maar mist beide en de verlenging is een feit. Score 44-44 en 5 minuten verlengen. Het wordt een complete heksenketel. Rotterdam scoort 46-44 en mist daarna 2 vrije worpen. Wij scoren gelijk 46-46. Wij krijgen in de laatste minuut 2 vrije worpen, helaas geen score. Met nog 19 seconden krijgt Rotterdam vrije worpen. De eerste gaat raak....., de tweede mis. Laatste aanval wordt ingezet 13 seconden te gaan. We gaan voor de winst, maar helaas gaat de bal er niet in. Het eindigt 47-46, helaas.... Een pijnlijk verlies voor de jongemannen.

Zondag 5.2.2017: U16-2 haalt het net niet in het 4dekwart...

Na de pijnlijke nederlaag tegen Rotterdam Zuid vorige week, deze zondag Waterdragers thuis. Duidelijk een ploeg waar we van kunnen winnen al missen we Liam wel die wederom met hersenschudding kampt. Eerste helft eindigen we met 20-18 voorsprong, maar dat is eerlijk gezegd te weinig. We haddenhier duidelijk met 10 punten ofzo voor moeten staan op basis van het krachtverschil, maar de ballen wilden er stomweg niet in en het afstandsschot lukte steeds maar niet. En vanaf het 3dekwart besloot Waterdragers voor de winst te gaan en zetten op dit niveau vol een 2-1-2 zone neer (zuur maar waar): 5 man in de bucket met hun armen omhoog. Met een niet lopend afstandsschot wist Loko zich daar even geen raad mee en raakte ook wat gefrustreerd. Tegelijkertijd zie je dan dat de tegenstander opeens alles gaat raak schieten. 3de kwart eindigde in 24-38. 14 punten in een kwart is haalbaar. Loko ging er vol voor en Waterdragers bleef het hele 4de kwart in de zone staan. Loko kwam goed terug onder luide aanmoediging van het publiek, tot op 2 punten zelfs. Tegenstander wist toch wel steeds een vrije worp raak te schieten en onder de druk werd het ook wat chaotisch. Tevens raakte Mathijs in deze fase geblesseerd aan zijn enkel en moest uitvallen. Met nog 10 seconden ofzo 3 punten achter en balbezit. Op zoek naar het 3 punts schot, waarvan er in het 4de kwart al wel twee waren raak gegaan..... Maar helaas, het schot ging mis... 47-50 eindstand.Het is nu echt bikkelen in deze competitie na de eerste 2 oprolpartijen, maar deze tegenstander kunnen we uit echt hebben, net als Rotterdam Zuid thuis.

Laatst aangepast ( maandag, 13 februari 2017 09:18 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren