Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Trainingsstage MU 18-1 in Barcelona

Trainingsstage MU 18-1 in Barcelona

In de voorjaarsvakantie was MU 18-1 op trainingsstage in Barcelona. Een hele week lang waren we in Badalona, een soort Rijswijk van Barcelona. Het programma bestond uit overdag trainen en 's avonds basketballen. We hebben tegen 4 Spaanse clubs gespeeld: San Josep, Hospitalet, Joventut en Barcelona!

Het hoogtepunt was, naast Parc Guell, de wedstrijd tegen Barcelona. Uitslag van deze wedstrijd was 103-82 voor Barcelona; de tweede helft van deze wedstrijd heeft Lokomotief met 5 punten verschil gewonnen! Aangezien het team van Barcelona, bestaande uit een groot aantal talenten afkomstig uit verschillende Europese landen, beschouwd mag worden als de absolute top in Europa, zijn we daar apetrots op!

Het team heeft genoten van deze waardevolle en heel gezellige trainingsstage. Een prachtige kans om ons als team nog verder te ontwikkelen. We zijn heel blij dat Login VSI en Brightfiber deze fantastische stage mogelijk hebben gemaakt. Heel erg bedankt voor deze waardevolle ervaring. Dat nemen we mee naar de bekerfinale op vrijdag 24 maart a.s., 19.00 in Sportcentrum Oude Rijn in Vleuten-de Meern (Utrecht). Komt allen Lokomotief aanmoedigen!

 

DSC 0121

 

 

 

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren