Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > NBB FINAL FOUR MADNESS

NBB FINAL FOUR MADNESS

NBB Final Four Madness IIMaar liefst vier Lokomotief teams, Jongens U18-1, Heren U24, Dames 1 en Heren 1, hebben zich geplaatst voor het jaarlijkse NBB Final Four spektakel.

Op vrijdagavond 20:30u in de van Zweedenzaal bijt U24 het spits af. Tegenstander is ZZ Leiden met enkele door Lokomotief opgeleide spelers. In de reguliere competitie wonnen beide teams hun thuiswedstrijd.

Op zaterdag maar liefst drie Final Four wedstrijden.

Ook Jongens U18 treft ZZ Leiden om 14:00u in de Vijf Meihal als sterke tegenstander. Beide competitiewedstrijden werden door Lokomotief gewonnen. Kan U18 de "winning streak" van de laatste 5 competitiewedstrijden voortzetten?

Dames 1 plaatste zich, als nieuwkomer in de Promotiedivisie, door een overwinning in de laatste competitiewedstrijd tegen de nummer 2 Landslake Lions op het laatste moment voor de Final Four. Van tegenstander Jolly Jumpers uit Tubbergen werd in de competitie twee keer verloren. Maar heeft Dames 1 het beste voor het laatst bewaard? Vanaf 17:00u te zien in de van Zweedenzaal.

Heren 1 draaide begin jaren 90 van de vorige eeuw al meerdere seizoenen bovenin mee in de Promotiedivisie. Na het kampioenschap vorig seizoen in de 1e Divisie presteert Heren 1 ook dit seizoen in de Promotiedivisie uitstekend. Een keurige 3e plaats en tegenstander Landslake Lions uit Landsmeer werd in de reguliere competitie twee keer verslagen.
Deze laatste Final Four wedstrijd van de zaterdag begint om 20:30u. Vanwege de grote belangstelling voor deze wedstrijd, vooral ook door de supporters van Landslake Lions, is een toegangsbewijs nodig.

ProgrammaFinalFour

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren