Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > NBB FINAL FOUR MADNESS: Ontknoping Halve Finales

NBB FINAL FOUR MADNESS: Ontknoping Halve Finales

Komend weekend zullen Lokomotief MU18-1, HU24, DS1 en HS1 in de 2e halve finalewedstrijd voor de Final-Four gaan strijden voor een finaleplaats in de strijd om het Nederlands Kampioenschap!

NBB Final Four Madness IIAllereerst is het op vrijdagavond in de Van Zweedenzaal om 20:00 uur de beurt aan MU18-1 dat een achterstand van 3 punten goed zal moeten maken op ZZ-Leiden. De wedstrijd van afgelopen weekend eindigde in een 70 – 67 overwinning voor ZZ-Leiden dus de mannen van Lars Jansen en Tim Kortekaas zullen vol aan de bak moeten om de finaleplaats veilig te stellen.

Op zaterdag reist ons Dames 1 team af naar Tubbergen waar zij om 18:45 uur de returnwedstrijd spelen tegen Jolly Jumpers. Helaas verloren de meiden van Marc Gilden en Robert Clement thuis met 63 – 72 van Jolly Jumpers maar het spel van Lokomotief heeft laten zien dat er zeker kansen liggen voor onze meiden om als debutant in de Promotiedivisie een plek in de NK-finale veilig te stellen.

Zaterdagavond 20:30 in de 5-Meihal in Leiden is het er-op-of-er-onder voor de mannen van HU24 die in de halve finale van de Final-Four van de Dutch Talent League uitkomen tegen ZZ-Leiden. Vorige week verloor het team van Goran Kilibarda en Sanne van Loon in de van Zweedenzaal met 76 – 80 nipt van ZZ-Leiden zodat ook in de beslissende wedstrijd in de 5-Meihal alle scenario's mogelijk zijn.

Het sluitstuk van de halve finales zal voor Lokomotief op zondagmiddag 16:00 uur zijn als onze mannen van Heren 1 in Landsmeer aantreden tegen Landslake Lions. Na de thuiswedstrijd van vorige week waar de vonken er af vlogen en door Lokomotief met 11 punten werd gewonnen (84 – 73) zal het team van Pieter Mourik en Ronald van Ooijen nog één keer alles uit de kast moeten halen om – net als Dames 1 debuterend in de Promotiedivisie - een plaats in de NK-finale af te dwingen!!

Voor de wedstrijd van Heren 1 zijn nog enkele kaarten à € 4,00 beschikbaar die kunnen worden besteld door een e-mail te sturen aan:  danny.spaans@kpnmail.nl
De kaarten bij Landslake Lions zijn uitverkocht dus het heeft geen zin om zonder kaarten naar Landsmeer te komen!
Check de site van Landslake Lions voor livestream.


Uiteraard rekenen we bij alle wedstrijden op de steun van het Loko-publiek te beginnen op vrijdagavond in de van Zweedenzaal voor de wedstrijd van MU18 tegen ZZ-Leiden.

Dus neem toeters, trommels en vooral je stem mee en steun onze mannen en vrouwen op weg naar de NK-finale's!
LETS'S GO LOKO, LET'S GO!!!

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren