Basketbalvereniging Lokomotief Hoofdsponsor:kb_logo

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Vanuit het bestuur; vacatures deel 2

Vanuit het bestuur; vacatures deel 2

Inmiddels heeft een aantal serieuze kandidaten zich gemeld voor de vacatures uit de vorige ronde. We zijn blij te kunnen melden dat er zich twee nieuwe bestuursleden hebben gemeld: Dirk Brandwijk. Hij gaat zich binnen het bestuur bezig houden met de kantine, incl. vertegenwoordiging in de stichting die we hebben voor de kantine. Ook zal Valerie Kreisler in het nieuwe seizoen het bestuur gaan versterken. Zij neemt de commissie wedstrijdzaken onder haar hoede. We zijn nog wel op zoek naar mensen voor scheidsrechterszaken en voor het team vrouwen U20-2 is nog geen coach. Daarnaast zoeken we nog diverse assistent coaches. Zoals aangekondigd zoeken we nog meer mensen, dus hieronder vacatures waar we nog enthousiaste leden dan wel ouders zoeken:


Coördinator communicatie
Eerder is vastgesteld dat zowel de interne en externe communicatie een impuls nodig heeft. Er liggen aanzetten tot een beleid en het komt aan op het omzetten naar acties en het vormen van een enthousiast team dat de communicatie gaat organiseren. Belangrijk aandachtspunt is het effectief inzetten van de social media, het up to date houden van de site en het actief verzamelen van nieuws, verslagen etc. We zoeken iemand die dit belangrijke onderdeel (weer) gaat opzetten en in staat is een team samen te stellen. Nadere informatie en aanmelden bij Ewout Boendermaker (voorzitter@lokomotief-rijswijk.nl)

Coördinator Grote Club Actie
Lokomotief doet al jaren met de jonge jeugd (tot en met U14) mee met de Grote Club Actie. Dit levert de club altijd aardig extra inkomsten op. We denken dat er nog meer uit te halen is als iemand zijn/haar schouders er onder zet. We zoeken iemand die de actie bij Lokomotief coördineert. Dat betekent in het najaar de boekjes bij de teams uitdelen, reclame maken en de vereniging aanmoedigen loten te kopen. 1 a 2 keer tussen door bij de teams nagaan hoe de verkoop gaat. Medio november de loten boekjes innemen en de loten invoeren op de site van de GCA. Dit is een prima activiteit voor iemand die wil starten met kaderwerk. Nadere informatie bij Arend-Jan van der Lely (secretaris@lokomotief-rijswijk.nl)


Baropeners/Kantinemedewerkers
De kantine draait volledig op vrijwilligers. Tijdens wedstrijddagen verzorgen de teams grotendeels zelf de bardiensten. Alleen het openen en sluiten van de kantine gebeurt door de barcommissie. Hiervoor zijn we dringend op zoek naar met name meerdere openers. De groep is nu echt te klein en hierdoor dreigt het te gebeuren dat de kantine niet meer altijd open kan en dat zou jammer zijn. Vooralsnog zoeken we zes personen. Je hoeft geen horecapapieren te hebben, maar je moet wel ouder dan 16 jaar zijn. Daarbij is het streven om altijd met z'n te opening te verzorging en je staat er dus niet alleen voor. Het gaat om ruim één uur werk om alles klaar te zetten, voordat de wedstrijden beginnen en tijdens de 1e wedstrijd van de dag het team helpen. In totaal ongeveer 3 a 4 uur per keer. Als we op sterkte zijn gaat het in totaal per seizoen om 3 a 4 openingsbeurten. Een kleine moeite voor zo'n belangrijk deel van onze vereniging. Graag aanmelden bij Daryll ?? (barcommissie@lokomotief-rijswijk.nl)


Lid feestcommissie, afdeling jeugd
Voor de binding met de vereniging is het goed als Lokomotief meer is dan basketballen. Voor de senioren worden regelmatig feesten georganiseerd. We zoeken iemand voor de voor de (jonge) jeugd de verschillende activiteiten (bv Sinterklaas, Runners Up) coördineert en aanvult met andere aantrekkelijke activiteiten. Bij voorkeur zoeken we een ouder die bekend is binnen de jeugd, om zo makkelijke te verschillende teams te kunnen bereiken. Nadere informatie en aanmelding bij Ewout Boendermaker (voorzitter@lokomotief-rijswijk.nl)
Het bestuur hoopt dat er wederom snel geïnteresseerden zich melden. We kunnen dan voor het volgende seizoen een vliegende start maken.

Laatst aangepast ( vrijdag, 16 juni 2017 13:52 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren