Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > *** UPDATE *** Ochtendtraining bij Lokomotief

*** UPDATE *** Ochtendtraining bij Lokomotief

Het is weer mogelijk om 's ochtends twee keer per week extra aan je ontwikkeling als basketballer te werken.
Vorig seizoen hebben wij met drie trainers, spelers vanaf U14 tot en met Heren 1 training aangeboden. Daarbij lag de focus op Skill Development en Krachttraining.

Tien voor 7 open ik de zaal, de meest fanatieke spelers staan dan al net voor 7 op het veld. Er is altijd een bijzondere sfeer in zaal: iedereen komt hier om aan hun droom te werken! Alleen de spelers die er echt alles voor over hebben zijn er en elke minuut van de training is extra; hiermee kan je dus echt je concurrenten voorbij gaan en ochtend voor ochtend steeds meer uit je talent halen.

Wij beginnen met een vaste dribbel-warmup, waar iedereen mee aan de slag kan zodra ze binnen zijn. Daarna wordt er training aangeboden op niveau en gericht op persoonlijke ontwikkeling van skills en kracht. Moet je tien minuten eerder weg om school te halen, geen probleem! Heb je speciale wensen waar je aan wilt werken, dan bespreken wij het samen en maken een trainingsplan voor je.

Het zijn geen zware trainingen en wij richten op minimaal belasting van vooral de gewrichten (dus weinig sprinten, stoppen, springen etc.) en de trainingen kunnen dus prima naast je gewone teamtrainingen.

Wij hebben de unieke mogelijkheid om met de Vertimax te trainen. Daarmee kan je heel specifiek aan de voor basketbal nodige explosiviteit werken, zonder je lichaam te slijten. Denk hier aan sprongkracht, first step, slides, rips, layups, rebounds etc.

De trainers staan er omdat ze ervan genieten om jullie te helpen (Anders en Maurice zullen er vast zijn), doordat de zaal betaald moet worden hangt er echter wel een prijskaartje aan.
De kosten voor ochtend training zullen 60 EURO per seizoenshelft zijn voor 2 trainingen per week en 35 EURO voor 1 training per week.

Meld je aan bij werkenaanjedroom@gmail.com

Naam:
Club en team:
1 of 2 trainingen per week:
Leeftijd:

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren