Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Vanuit het bestuur: alle teams in nieuwe wedstrijdkleding

Vanuit het bestuur: alle teams in nieuwe wedstrijdkleding

Komende weken krijgen alle teams nieuwe wedstrijdkleding. Na het wegvallen van Klaverblad als sponsor en het feit dat de oude tenues niet meer aan te vullen waren, heeft het bestuur besloten, ondanks dat er geen nieuwe hoofdsponsor is, alle tenues te vervangen. Nieuw is hierbij dat alle teams inloopshirts krijgen.

Na uitvraag bij verschillende partijen is de keuze voor de leverantie wederom op Malthasport gevallen. Bob Maltha deed het beste aanbod voor de levering en continueerde ook de lang bestaande sponsorrelatie die wij hebben. Het bestuur is blij met de voortzetting van de goede relatie met Malthasport.

Om de financiering te kunnen borgen ook voor langere tijd, is in de afgelopen ALV besloten voorlopig een bijdrage per speler van 15,-- per jaar te vragen. Het ontbreken van een hoofdsponsor betekent dat er nog voldoende ruimte is voor nieuwe teamsponsors. Voor minimaal 2.500 per jaar gedurende drie jaar kunnen sponsoren een specifiek team steunen, met regionale dan wel landelijke exposure. Voor een kleiner bedrag zijn er ook al mogelijkheden. Neem voor de mogelijkheden contact op met Mark Keus en/of Diederik Noordhoek van de sponsorcommissie. De sponsorcommissie is te bereiken op mailadres : sponsoring@lokomotief-rijswijk.nl

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren