Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Vanaf dit seizoen: Scoren op de tablet

Vanaf dit seizoen: Scoren op de tablet

Belangrijk: Jurytafel via Sportlink

Het werk achter de jurytafel wordt digitaal!
De Nederlandse Basketball Bond (NBB) maakt vanaf het seizoen 2017/2018 gebruik van Sportlink in plaats van ISS. De overgang naar Sportlink betekent dat het wedstrijdformulier digitaal wordt; de jurytafel werkt voortaan met tablets. In Sportlink staat de volledige leden- en wedstrijdadministratie.

Sportlink app
Voor leden is alle wedstrijdinformatie beschikbaar via de Sportlink app (telefoon/tablet). Ook spelerspassen, het selecteren van spelers Ún het autoriseren van scheidsrechters gebeurt via de Sportlink app. Zo kun je op de hoogte blijven van je wedstrijden en de standen in de poule.

Om in verschillende teams te kunnen spelen, moet je ingeschreven staan in het laagst mogelijke team. Je vindt jezelf daarom wellicht niet terug in het eerste team maar in een team eronder.
Download de Sportlink app via: DEZE LINK, (zowel Android als IOS). Gebruik bij registratie e-mailadres dat bij Loko bekend is. Lukt het registreren niet en je bent wel lid van Loko, check dan even met de ledenadministratie (ledenadministratie@lokomotief-rijswijk.nl) of de e-mailadressen overeenkomen. Ben je geen lid (bijvoorbeeld ouders)? Dan kun je via de app als 'gast' het wedstrijdschema inzien.
Ingelogd? Check even of er een recente en duidelijk foto van goede kwaliteit van jou in het systeem staat. Uploaden kun je zelf tot 15 september.
Voor het gebruik van de app zijn er door de makers van Sportlink filmpjes met handleidingen gemaakt. Je vindt ze hier:
? Voor teams en/of coaches (spelersopgaaf): Klik hier
? Voor scheidsrechters (legitimatiecontrole): Klik hier

Digitaal wedstrijdformulier (DWF)
De grootste verandering is het overgaan van papieren wedstrijdsheets naar een digitaal formulier op een tablet. Op elke jurytafel ligt vanaf dit wedstrijdseizoen een tablet. Aan de juryopstelling verandert niets: er is een tafelaar voor de tablet, een timer voor het scorebord en een 24/14 s operator (indien van toepassing).

Instructie
Nieuwsgierig? Er zijn nog meer films te bekijken via deze link:

Laatst aangepast ( vrijdag, 22 september 2017 09:54 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren