Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Algemeen > Breaking news: nieuwe sporthal stap dichterbij!

Breaking news: nieuwe sporthal stap dichterbij!

Afgelopen dinsdag heeft het college van burgemeester en wethouders ingestemd met de stedenbouwkundige visie voor het nieuwe sportcomplex. Hierin zijn ook schetsen opgenomen van hoe het nieuwe complex eruit komt te zien. Het bestuur van Lokomotief is door wethouder Van Hemert bijgepraat over het plan en het vervolgtraject.

Er komt een sportcomplex met twee grote hallen, ter vervanging van de Van Zweedenzaal en de Marimbahal. Daarnaast komt er een kleine zaal voor bewegingsonderwijs. In het schetsontwerp is voor beide hallen een verenigingskantine ingetekend. Op de eerste verdieping komt een vaste tribune, op de zaalvloer is plaats voor uitschuiftribunes. In een van de hallen ligt een vloer met een center court en in de breedte zijn twee volwaardige velden mogelijk. Komende tijd wordt het programma van eisen verder uitgewerkt. Daarna volgt de aanbesteding en naar verwachting start de bouw in het najaar van 2018. Volgens plan kunnen we onze trainingen en wedstrijden vanaf zomer 2019 houden in het nieuwe sportcomplex .

Wij zijn blij dat eindelijk een concrete stap is gezet door de gemeente; het plan ziet er veelbelovend uit! Let wel, de gemeenteraad moet nog met het voorgelegde plan instemmen. De gemeente en de verenigingen werken samen om het schetsontwerp definitief te maken. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

 

Laatst aangepast ( vrijdag, 29 september 2017 10:12 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren