Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Meisjes U16 > Even voorstellen: MU16

Even voorstellen: MU16

Wij willen vanaf deze week proberen iedere week een ander team voor te stellen!
Deze week is het de beurt aan MU16. Zaterdag moeten zij voor de tweede keer tegen Binnenland, de vorige keer werd deze wedstrijd nipt verloren. MU16 gaat dus voor de revanche!
Kom zaterdag allemaal vooral kijken om 18:30 thuis!!!

 

De aanvoersters Myrthe en Mikki schreven het volgende over de speelsters, met kleine toevoegingen van de coach ;)

Allereerst de aanwinsten van het team:

  • Nummer 4 Maria Fallenius en nummer 11 Cyrine. Maria en Cyrine zijn dit jaar begonnen met basketball. Op de bostrainingen hebben zij laten wat hardlopen is, ze zijn super snel! Maria heeft nu al een waanzinnig schot en Cyrine plukt de al de nodige rebounds van het bord.
  • Nummer 6 Caitlin Kong is ook een van onze aanwinsten! Caitlin komt van Jumpers en heeft altijd met de jongens gespeeld. Even wennen aan het gekakel van onze meiden dus. Qua spel heeft ze zich snel aan ons aangepast. Caitlin heeft veel mooie moves en snelle bewegingen, een echte doorzetter!
  • Nummer 5, de dribbel smurf met zonder bril van MU16, Ingrid. Wat ein-de-lijk kan ze met lenzen spelen, en kunnen we haar mooie ogen dus zien. Ingrid is de smurf van ons team die steeds meer haar draai gaat vinden en in zichzelf gaat geloven.
  • Nummer 7 de leider van ons team, Mikki Frissen. Mikki heeft een prima schot en blijft altijd hard werken. Ook buiten de lijnen is Mikki de leider ze helpt iedereen waar nodig en legt spelsituaties goed uit!
  • Nummer 8 de pittbul van ons team, Myrthe. Als we Myrthe niet hadden met haar 'uitschuif armen' zouden we veel minder steals hebben!! Myrthe staat verdedigend altijd haar vrouwtje en gaat zich ook steeds meer met de aanval bemoeien.
  • Nummer 9 onze bambi Lotte Sant. Met armen van 3 meter 20 pakt Lotte veel ballen in de verdediging. Lotte heeft een waanzinnig schot en is een keiharde werker die nooit opgeeft!
  • Nummer 12 de benjamin van het stel Eveline Smit. Maar hier merken we niks van! Eef is zowel binnen als buiten de lijnen de gangmaker. Ze ziet alles en zet iedereen op zijn plek, en is afentoe ook een tikkeltje gek. Ze zorgt voor een goede sfeer. Ook verblijd ze ons steeds meer met fantastische centermoves.
  • Nummer 13 de bikkel van het stel, Ouiam Taghadounini. Rechts of toch links? Ouiam heeft een prima overzicht en strooit met de mooiste passjes. Ook verdedigend staat zij altijd op de goede plek!
  • Nummer 14 ons Eusje! Eugenie Overman gooit de raarste mooiste ballen erin. Ook krijgt Eugenie steeds meer overzicht in de aanval wat resulteert in mooie passes dwars door de bucket. Eugenie ontpopt zich steeds meer als een ware leider!

Benieuwd naar deze meiden? Kom dan zaterdag kijken! We hebben jullie aanmoedigingen hard nodig!!

Coaches: Regina Rademaker en Nikki Rademaker

MU16 2015

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren