Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Jongens U16-2 > JU16-2 thuis tegen MSV JU16-1

JU16-2 thuis tegen MSV JU16-1

Zaterdagmiddag thuis de return tegen MSV waarvan uit stevig verloren was (40 punten), maar zou de eerste overwinning vorige week tegen Zoebas onze jongens vleugels geven.......

Eigenlijk had dit een eenvoudig verslag moeten zijn met enkel 1 foto: een foto van Coach Meco. Vorige week had hij al behoorlijke lach op zijn gezicht maar na deze wedstrijd was zijn gezicht te klein voor zijn 'smile'!! Wat een mooie, klinkende en verdiende overwinning van de jongemannen; 72-50!!

De 1ste kwart moesten we even leren omgaan met de sterkste speler van MSV die 12 van de 14 punten maakte dat kwart, waardoor we 7-14 achter stonden. Vanaf het 2de kwart was het Lokomotief dat het initiatief nam en de weg naar de overwinning inzette (36-26,53-44).

Er werd echt als een team gespeeld, alle team setups presteren goed. Verdediging stond goed met heel weinig fouten, de aanvallen werden goed opgezet en veelvuldig ging de bal gewoon rond in de aanval met veel beweging. De penetraties werden vervolgens goed afgegeven aan de vrije man onder de basket en de rebounds werden goed gepakt. Zo scoorde Dylan prachtig 17 punten! Goed gedaan! Verder pakte iedereen zijn punten mee door sterk team spel. Inzet en passie was er voortdurend. Er werd gesprint en gedoken naar elke bal. Gijs werd helaas de dupe van een ongelukkige val in volle sprint, waardoor hij met zijn hoofd hard tegen de grond klapte. Een hersenschudding en een nachtje controle in het ziekenhuis was een feit! Sterkte Gijs! Neem je rust maar we zien je graag snel terug!

De jongens hebben in deze wedstrijd duidelijk laten zien dat de eerste wedstrijden geflatteerd verloren zijn en ze zeker niet kansloos zijn tegen de andere teams als ze zo spelen als deze pot.
Dus zet het door en laat de coach 'smilen'! Daar wordt iedereen blij van :-)

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren