Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Jongens U16-2 > JU16-2 pakken mooie en spannende overwinning op Zoebas

JU16-2 pakken mooie en spannende overwinning op Zoebas

Na 2 gewonnen wedstrijden op rij gingen de jongens vol vertrouwen aan de bak tegen Zoebas, waarvan 3 weken geleden nog met ruim 20 punten werd gewonnen. Het werd een stuk spannender dan die wedstrijd, mede ook door 1 sterke speler van Zoebas die vorige wedstrijd heel snel 4 fouten had en geen echte bijdrage kon leveren.

Na een goede start in het eerste kwart werd het gat eigenlijk nooit geslagen, ondanks tot tweemaal toe een 10 pnt voorsprong gedurende een kwart. De belangrijkste reden was toch dat er te slordig met scores afmaken werd omgegaan. De verdediging stond goed, er werd gestreden en gedoken naar elke bal, we hadden genoeg kansen, maar misten simpelweg te veel om het onszelf makkelijk te maken. De eerste 2 kwarten werden gewonnen door Lokomotief met elk 3 punten verschil, waardoor we met 29-23 half time ingingen.

Het 3e kwart lieten we ons een beetje verrassen, Zoebas kreeg hoop en wij miste toch iets te veel scores 'in the paint'. Zoebas won het kwart 12-14 en met 4 punten voorsprong begon het laatste kwart. Zoebas kreeg echt hoop toen hun guard opeens 3 punters ging raakschieten. Hij schoot er 3 in, waarvan er 2 in de laatste 2 minuten, waardoor Zoebas 1 minuut voor tijd nog tot 1 punt achterstand kwam 55-54. De laatste minuut werd overtuigend uitgespeeld met een schitterende 3 punter van Liam, die een fantastische wedstrijd speelde en de ploeg onder zijn vleugels nam. Hij maakte 20 pnt waarvan 10 in het laatste kwart! Dylan besliste de wedstrijd nog met een echte Loko vrije worp en de toeter ging bij 59-54.

Coach Meco heeft nu een permanente 'big smile' op zijn gezicht. Eigenlijk is geen ploeg in deze competitie meer veilig tegen dit Lokomotief JU16-2. Hard werken, strijden voor en met elkaar, dan komen er nog mooie overwinningen bij dit jaar. Op naar Cobra Nova!!

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren