Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Jongens U12-1 > JU2-1: de spelers stellen zich voor

JU2-1: de spelers stellen zich voor

Om elkaar nóg beter te leren kennen, hebben de spelers van JU12-1 iets over zichzelf geschreven en aan de rest van het team voorgelezen. Ook zochten ze er een foto van zichzelf bij uit. Ook werd in de afgelopen periode elke speler door alle teamgenoten in het zonnetje gezet door allemaal iets over een speler te zeggen. Daarna moest deze speler zich door de handen van z'n team heen worstelen. De eerste helft van het seizoen heeft Ju12-1 succesvol afgesloten met een eerste plaats in de competitie én in Denemarken. Daar mogen wij heel trots op zijn. Maar ook zijn wij erg trots op dit team voor de inzet die ze tonen en de manier waarop ze met elkaar omgaan. Omdat de medewerking en aanmoedigingen van ouders, lezers, fans en andere supporters daarbij onmisbaar is en zeer op prijs wordt gesteld, willen we jullie nader laten kennismaken met deze elf kanjers. Elke week stellen we een paar spelers voor.
We beginnen met onze twee (vaste) centers: Yorick en Soll.


YorickYorick schreef het volgende over zichzelf:
Ik ben Yorick en ben 11 jaar oud. Ik zit nu 3 jaar op basketbal (dit is mijn 4e jaar). Ik ben begonnen met basketbal, omdat er achter mijn huis een pleintje is met een basketbalveld.
Daar ging ik vaak heen en op een gegeven moment dacht ik dat ik basketbal wel een leuke sport zou vinden. En daardoor zit ik nu op Loko. Het leuke aan Loko vind ik dat het een gezellige club is. De trainingen zijn erg leuk om te doen. Het team is erg leuk omdat er vaak veel gelachen wordt in de kleedkamers en dat er niets gepest en/of buitengesloten wordt. Ik vind Stephen Curry en Derrick Rose hele goede point-guards. Ook vind ik Andre Drummond best goed omdat hij vaak vecht voor de rebound. Ik vind basketbal een hele leuke sport, omdat het een teamsport is en je leert daardoor nieuwe mensen kennen. Ik vind dat basketbal populairder in Nederland moet worden omdat het een hele leuke sport is (in ieder geval beter dan voetballers die al liggen als je ze aanraakt).

En dit zeiden Yoricks teamgenoten over Yorick:
Goede center, enige die net kan dunken, goed schot, goede defence, pusht zichzelf, gaat omhoog bij het bord, maakt grapjes en is vrolijk in de kleedkamer, heeft leuke krullen, maakt droge grappen op het goede moment, goede passes, geeft goede tips, helpt anderen, lange die wel snel is, fijn om lob pass aan te geven, zegt vaak goed gedaan.

SolSoll schreef het volgende over zichzelf:
Hoi ik ben Soll, ik ben geboren in het ziekenhuis. Ik zit al 5 jaar op basketbal. Ik ben naar Lokomotief gegaan na 4 jaar bij Jumpers, mijn broer speelt hier ook. Mijn lievelings spelers zijn Lebron James, Stephen Curry en mijn broer. Mijn lievelings team is Miami Heat. Mijn hobby's zijn lezen en gamen. Mijn lievelings eten is pizza, pannenkoeken en wraps. Ik ben heel vaak gezellig.

En dit zeiden Solls teamgenoten over Soll:
Sterke center, veel rebounds, gezellig, aardig, dit seizoen van Jumpers gekomen maar meteen een klik met het team.

 

Yorick01Soll01

Laatst aangepast ( dinsdag, 02 februari 2016 10:37 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren