Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Jongens U12-1 > Kickûh teamuitje JU12-1

Kickûh teamuitje JU12-1

Omdat JU12-1 als team de meeste loten van de Grote Clubactie verkocht, beloonde Lokomotief dit met € 100,00, vrij te besteden aan een 'teamuitje'. En dus gingen we ..... kickboksen!

JU12 GCA03 600x800Spannend
Op een zondagmiddag melden de elf spelers van JU12-1 zich bij Alexander Moody. Na een speelse warming up mogen ze de scheenbeschermers en bokshandschoenen aan trekken. Enkele technieken worden uitgelegd en geoefend. Er komen intussen best veel bekende dingen voorbij zoals balans, voetenwerk, concentreren, blijven kijken, blijven bewegen. Dan mogen ze zich een paar minuten uitleven op de bokszakken. Pfoeh dat is lekker maar ook lood-zwaar. Tot slot mag elke speler 2x één minuut tegen leraar Alexander Moody in de ring boksen. Ontzettend gaaf maar ook heel spannend! Iedereen brengt het geleerde goed in praktijk.

Bijzondere leraar
Alexander Moody is een kickbokser, die niet alleen les geeft aan dames maar ook al tien jaar kinderen van 6-12 jaar les geeft in 'kracht en zelfvertrouwen'. De basis voor Alexanders lessen ligt in de unieke mix van sportieve oefeningen (judo/boksen, vnl zelfverdediging), sociale vaardigheden, spelletjes en gesprekken. Elk kind krijgt door zijn lessen een positievere houding en zelfverzekerdere uitstraling. Zie: www.kracht-en-zelfvertrouwen.nl.

Film en eten
In de stijl van het thema van vandaag kijken we bij Olaf thuis Karate Kid I. En we eten met z'n allen van allerlei lekkere gerechten, die de ouders hebben klaargemaakt. Alle ouders schuiven ook nog even aan voor een wijntje. Het wat super gaaf en leerzaam én onwijs gezellig! Gewoon kickûh!

JU12 GCA

 

Laatst aangepast ( donderdag, 03 maart 2016 19:40 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren