Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Jongens U12-1 > JU12-1: einde van de competitie

JU12-1: einde van de competitie

Zes dagen hebben we de tijd om het verlies met 2 punten van concurrent Leiden te verwerken. Dan moeten we er alweer tegenaan, voor de laatste 5 wedstrijden. Pjotr mag 6 weken niet sporten vanwege zijn knie en kan dus de laatste 5 wedstrijden niet meedoen. Dus we moeten het met z'n tienen doen!

De laatste vijf wedstrijden
We bereiken ons doel om geen van deze wedstrijden te verliezen. We winnen ze alle vijf met minimaal 10 punten verschil. In onze laatste wedstrijd, tegen Rotterdam, haalt elke speler nog een keer alles uit zichzelf en scoren we maar liefst 90 punten.

Twee vechten om een been, de derde gaat er mee heen
Maanden lang stond Uball op de eerste plaats in de competitie. En wij, Lokomotief U12-1, tweede. Maar toen kwam Leiden op stoom en ging er met de buit vandoor door als eerste in de competitie te eindigen. Lokomotief U12-1 wordt uiteindelijk 3e met een gelijk aantal wedstrijdpunten maar een fractie lager doelsaldo dan Uball.

Open NK
Maar we zijn er nog niet. We trainen ook de hele maand mei hard door. Want het Open NK komt er nog aan. Dit jaar organiseert Lokomotief dit voor U12. Van de 8 teams uit de competitie doen de eerste 7 teams mee. Op de 8e plek doet Donar uit Groningen mee.
Op 21 mei speelt elk team 3 wedstrijden in Den Helder. Dit zijn de voorrondes welke bepalen wie voor de 1e 4 plekken en wie voor de laatste 4 plekken verder strijden. Dit verder strijden vindt plaats op 29 mei in sporthal Leidschenveen (Den Haag) door middel van 2 wedstrijden. Eén ding is zeker: het wordt héél spannend. Maar ook: mooi en leuk basketbal om naar te komen kijken!

Julian doet het woord in de time-out:

JU12 timeout

 

In de rust krijgen we een gezonde snack van Anna, de moeder van Pjotr (kwart banaan met pindakaas en pure chocolade snippers.

JU12 snack

Met deze 12 kanjers gaan we naar het NK:

JU12 NK

Rover, Julian, Pjotr, Toine, Rishie, Yorick, Reinout, Bram, Alec, Noa, Olaf, Tim. Coaches: Anders, Astrid

Laatst aangepast ( woensdag, 11 mei 2016 08:41 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren