Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Jongens U12-2 > Tot de laatste seconde spannend!

Tot de laatste seconde spannend!

Afgelopen zondag speelden onze U12 Meiden thuis tegen de jongens van MSV Basketbal uit Noordwijk. Beide teams hadden de eerste twee wedstrijden van de competitie gewonnen. Een leuke en spannende uitdaging dus!

De meiden kwamen goed uit de startblokken en namen de eerste score voor hun rekening. Het tweede deel van de 1e periode verliep heel anders. De jongens beseften dat ze beter moesten gaan spelen en scoorden 8 punten op rij.
De uitslag van deze periode was dan ook 4-8.

De meiden gaven zich niet gewonnen en de periodes tot aan de rust waren dan ook erg spannend. De meiden raakten steeds beter op elkaar ingespeeld en trakteerden de trouwe supporters op mooi en hoogstaand basketbal. De jongens zagen dit ook en gooiden letterlijk de beuk erin. De meiden gingen de rust in met een voorsprong van 23-21.

De periodes na de rust waren net zo spannend als voor de rust, het leek wel een kopie. Er werd over en weer gescoord. En de jongens beukten er lustig op los. Hierdoor moest het spel een aantal malen stil worden gelegd om de meiden te verzorgen. Onze meiden lieten zich niet kennen en gingen keer op keer door.

Met nog 20 seconden op de klok keken de meiden tegen een achterstand aan van 48-50. Op dat moment moest er weer een speelster door het harde spel het veld verlaten. Rob gaf nog snel wat tactische aanwijzingen mee en uiteindelijk maakte de invalster in de laatste seconde gelijk. De einduitslag van deze zwaarbevochten wedstrijd 50-50.

Langs deze weg willen wij onze speelster Sofie Berkel beterschap wensen. Zij heeft afgelopen vrijdag haar sleutelbeen gebroken maar desondanks kwam ze de meiden toch aanmoedigen.
De eerstvolgende wedstrijd van de meiden is aanstaande zondag (5 feb.) om drie uur in de van Zweedenzaal. Iedereen is van harte uitgenodigd om ze aan te komen moedigen!

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren