Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Mix U10-2 > Het nieuwe meisjesteam (XU10-2) in actie!

Het nieuwe meisjesteam (XU10-2) in actie!

Lokomotief is een nieuw en enthousiast team rijker: XU10-2. Dit meisjesteam bestaat uit tien kinderen en wordt versterkt door één nieuwe jongen. Sinds december 2016 wordt er onder leiding van Meco Koemans en Anneke Vrijaldehoven twee keer per week getraind. Het team bestaat uit: Mirthe, Yuna, Fenna, Madeleine, Roos, Azzam, Genisis, Karlijn, Zareena en Frederique.

Elke week zien we de kinderen stappen maken en vooral plezier in het spelletje hebben. De afgelopen weken speelde XU10-2 drie competitiewedstrijden en die verliepen erg leuk. Er wordt al rondgespeeld, iedereen komt aan de bal, posities worden (met hulp) ingenomen en met verdedigen blijft iedereen goed bij zijn tegenstander. In deze wedstrijden wordt steeds iets geleerd. Elke wedstrijd zie je elk kind weer iets nieuws toepassen. En het feit dat er veel familie langs de lijn staat, maakt het extra leuk.

Zaterdag 11 februari speelde UX10-2 zijn vierde wedstrijd tegen New Stars XU10-1. De 'opdracht' was goed verdedigen en plezier hebben in het spelletje. En als we scoren is dat mooi meegenomen. Dat deed het team heel goed. In een spannende wedstrijd waarin het lange tijd gelijk opging en met veel publiek langs de lijn, wist ons team te winnen met 34-27!

Kom vooral een keer aanmoedigen bij dit jongste team van Loko!

Laatst aangepast ( maandag, 20 februari 2017 11:16 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren