Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Mix U12-3 > Grasshoppers - Loko Mix U12-3

Grasshoppers - Loko Mix U12-3

GAAHAAAP! Zaterdag een vroegertje tegen de Katwijkse Grasshoppers.
In de eerste minuut meteen de openingsscore, en net als vorige week wederom door Alek!

Bijna gelijk daarna de tweede score, dat ging zo snel dat ik niet zag wie hem maakte.. De dames lijken een beetje overbluft dat onze jongens vandaag terugknokken en komen langzaam op gang. Thibault scoort moeiteloos uit een vrije worp, en gooit er ook nog tussendoor een paar in. Benjamin komt erin, dribbelt langs een aantal tegenstanders en scoort vervolgens. Rocco stuurt een mooie strakke pass naar Danny die hem er ringloos ingooit
Bij rust is het 21-10.

De jongens gaan steeds beter samen spelen en laten ook individueel goed spel zien. De bal wordt stevig vastgehouden, waardoor het de Grasshoppers veel minder dan de vorige wedstrijd lukt om ballen af te pakken. Er wordt geknokt en hard gelopen, goed verdedigd en prima gepasst naar elkaar.

Jordan laat een paar keer zien dat hij ijzersterk verdedigt. Alec rent naar de basket, gooit de bal er nonchalant naartoe en is helemaal verbaasd als hij er netjes ingaat.
Katwijk scoort bijna in eigen basket en geeft Noah de kans om uit de rebound te scoren. Rocco breekt uit en maakt hem helemaal goed af met nog twee punten. Jongens wat een team staat hier vandaag.

Ondanks dat Lokomotief de wedstrijd niet wint, staat hier een sterk team dat ook fysiek de strijd aangaat. De Grasshoppers moeten gaan oppassen!

Eindstand 58-36, gevochten als tijgers!

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren