Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Mix U12-3 > Mix 12-3 tegen Green Eagles Maassluis

Mix 12-3 tegen Green Eagles Maassluis

Zaterdag 14:30u tegen Green Eagles Maassluis.
Aanwezig: Benjamin, Noah, Jadon, Alec, Alek, Thibault, Jordan, Eshan.
Na de complete sightseeing tour van Maassluis toch de zaal gevonden!

Onze jongens lieten zich behoorlijk overrompelen door de tegenstander en stonden na 4 minuten met 16-0 achter. Last van de zon en er werd geduwd, volgens de spelers. De coach gaf het praktische advies om dan terug te duwen.
Thibault maakte gelukkig een mooie score! Vervolgens: 2e kwart 24-2, 3e kwart 35-2, 4e kwart 47-2. Met andere woorden: het kwam niet echt meer goed.
Bij een stand van 54-2 gooide Jordan een bal in de bucket: 54-4. Daarna nog een score van Jadon, het werd 69-6. Eindstand 91-6.

Jongens waar waren jullie nou..wij zagen langs de kant een heel ander team spelen dan een aantal andere wedstrijden.
Het hielp natuurlijk niet dat de scheidsrechters weinig zagen van de door de Groenen gemaakte fouten, en van hun geduw en getrek. Mogelijk door de verblindende zon en de stofwolken die door het lokaal zweefden. Overigens erg klein, het zaaltje: Het veld werd begrensd door de muren. Op de voorste bank kon je niet zitten want dan zat je met je voeten in het veld. Hm...

Wat wel heel erg goed was: Jullie bleven knokken tot het eind! En het soms erg onsportieve gedrag van de tegenstander werd niet beantwoord met onsportief gedrag van Loko. Knap jongens, echt een groot compliment voor jullie allemaal!
Nog meer positiefs te melden? Zeker:
De ouders hielden zich keurig langs de lijn, hoewel de vader van Alec op het randje zat. Gelukkig sprak er verder bijna niemand Frans. En de moeder van Benjamin liet zich af en toe een beetje meeslepen door de emotie van het moment. De coach hield het hoofd koel, waarvoor een medaille op zijn plaats zou zijn.
De zon scheen. In ieders gezicht, dat dan weer wel. En we mochten gelukkig het stoffige zaaltje weer uit na de wedstrijd.
Snel door naar de volgende wedstrijd jongens!

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren