Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren U24 > Goede start Lokomotief U24

Goede start Lokomotief U24

Zondag 2 Oktober speelde het U24 team in en tegen Apollo Amsterdam. Met slechts 8 man werd er aan de wedstrijd begonnen, U18 speelde een wedstrijd in Weert.
Al snel werden de intenties van Lokomotief duidelijk. Via een hoog bal- en passtempo in de aanval werd vaak en snel de vrije man gevonden. Dit resulteerde na vijf minuten al in een 17-5 voorsprong en Apollo had toen al beide time-outs gebruikt. Slordige defense zorgde ervoor dat Apollo iets dichterbij kwam, maar een sterk einde zorgde voor een 26-19 voorsprong aan het einde van het eerste kwart.

Het tweede kwart liet eigenlijk een zelfde beeld zien. Al vrij vlot liep Lokomotief weer wat uit en door wat slordigheidjes in de verdediging kon Apollo weer terugkomen. Ook hier weer een sterk einde waardoor er met 52-31 gerust kon worden.
Het derde kwart was veruit het minste kwart. Goed verdedigen was eerder uitzondering dan regel en aanvallend werd er meer gedribbeld dan gepasst. Hierdoor kon Apollo een aantal keer de fastbreak in en stond het ineens weer 61-50. Lokomotief trok daarna de verdediging weer aan en scoorde zelf weer wel. Met 69-50 werd het laatste kwart ingegaan.
Bij Apollo was ondertussen de tank leeg en Lokomotief speelde weer de aanvallen uit het eerste kwart. Redelijk eenvoudig werd het verschil 30 en zelfs bijna 40 punten. Uiteindelijk een 101-62 overwinning.
Aanstaande vrijdag 7 oktober speelt U24 zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Harlemlakers. Aanvang is 20.00 uur.

Luke 21
Boyd 20 (6 driepunters)
Lennart 19

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren