Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren U24 > U24 dendert door!

U24 dendert door!

Na de winst van vorige week, stond nu titelverdediger Shooters Den Bosch op het programma. U24 kon deze week niet echt trainen. U18 moest op een doordeweekse avond een bekerwedstrijd spelen in en tegen Leiden, dus stonden er maar 5 man op de training. Niet echt ideaal om een wedstrijd voorbereiden...

De gebruikelijke vijf starten de wedstrijd. Luke Essenstam maakt de openingsscore en Shooters scoort meteen erna. Wat er daarna plaatsvindt, is eigenlijk niet eens te beschrijven. Het baltempo ligt zo ontzettend hoog en er wordt hard verdedigd. Verschillende driepunters van Boyd van der Vuurst, Lennart Overdevest en Luke Essenstam zorgen ervoor dat er na 4 minuten een 17-2 voorsprong genoteerd wordt. Shooters vindt het dan eindelijk tijd voor een time-out, die eigenlijk geen effect sorteertwant U24 gaat vrolijk door waar het gebleven is en wint het kwart met 31-10. Luke Essenstam heeft dan al 15 punten en Lennart Overdevest 11.

Het gaspedaal blijft ook in het tweede kwart ingedrukt en U24 blijft dan ook aan de lopende band scoren. Waar eindigt dit? Met opnieuw hoofdrollen voor de heren hierboven eindigen we met een buzzerbeater die er net in vliegt. Score bij rust... 70-22!

De coaches besluiten dan de line-ups wat door elkaar te gooien en heel even leeft Shooters op met drie snelle scores achter elkaar. Gelukkig wordt Lokomotief dan weer wakker en wordt er weer hard gewerkt in de verdediging. Aanvallend is dit dan het minste kwart (?), maar worden er nog steeds 17 punten gescoord. Mees van Leeuwen rolt een paar keer goed af naar de basket en scoort onder de borden en Ian van Loon gooit er een driepunter in.

In het laatste kwart blijft Lokomotief doorwisselen en scoren. Uiteindelijk wordt er eenvoudig met 113-38 gewonnen. Op naar de bekerwedstrijd van volgende week!

Luke Essenstam 30
Lennart Overdevest 25
Boyd van der Vuurst de Vries 15

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren