Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren U24 > U24: Bekerperikelen

U24: Bekerperikelen

U24 heeft de tweede wedstrijd in de bekercompetitie verloren en is daardoor afhankelijk van de andere en laatste wedstrijd in poule: Rotterdam- Leiden. In een weerzien met oud-Lokomotief speler Sam van Dijk werd met 96-98 verloren.

U24 komt goed uit de startblokken en pakt direct een voorsprong. Echter is Rotterdam een tegenstander van gelijkwaardig formaat en lukt het U24 maar niet om Rotterdam echt van zich af te schudden. De voorsprong blijft schommelen tussen de 5 en 10 punten en net wanneer je denkt dat het gat geslagen is, komt Rotterdam opnieuw terug. Het kwart wordt met 26-21 afgesloten.

U24 heeft moeite om in verdedigend opzicht de boel dicht te houden en Rotterdam wordt veelal foutief afgestopt. De aanval blijft redelijk doorgaan en zodoende blijft de voorsprong gehandhaafd en wordt er gerust met 51-48.

Het derde kwart laat eigenlijk een zelfde beeld zien, de ploegen zijn goed aan elkaar gewaagd. U24 blijft moeite houden om stops te maken in de verdediging hierdoor. Aan de andere kant heeft Rotterdam een fysiek overwicht wat zij goed weten uit te buiten. Met een stand van 76-76 gaan we het laatste kwart in.

In het laatste kwart lijkt bij U24 de tank laag en daar lijkt bij Rotterdam iets minder sprake van. Rotterdam pakt dan ook echt voor het eerst een voorsprong in de wedstrijd en loopt zelfs bijna uit naar 10 punten. U24 vecht zich dan nog terug, maar het mag helaas niet baten.

Boyd van der Vuurst de Vries 27
Lennart Overdevest 25
Luke Essenstam 20

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren