Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren U24 > U24 door de ondergrens

U24 door de ondergrens

Na een weekend vrij te zijn geweest in verband met de bekercompetitie, moest er afgelopen vrijdag weer gespeeld worden tegen nummer 1 Rotterdam. Datzelfde Rotterdam zorgde er vorige week ook voor dat Lokomotief niet meer in actie komt in de beker. Genoeg zaken waar je dus motivatie uit zou moeten halen, zou je zeggen.

De start van de wedstrijd redelijk goed en gelijkopgaand, maar na minuut vijf in dat eerste kwart begint Lokomotief meer tegen zichzelf te spelen dan Rotterdam. Te veel dribbels en moeilijke een tegen een acties zorgen ervoor dat U24 nog maar een keer scoort in de tweede helft van het eerste kwart. Rotterdam profiteert goed van de matige verdediging van U24 en pakt een 27-16 voorsprong.

Lokomotief knokt terug, maar houdt dat nooit lang vol en zo blijft Rotterdam een ruime voorsprong houden als we gaan rusten met een 42-28 stand in het voordeel van Rotterdam.

In de rust is hernieuwde energie gevonden, er wordt verdedigd en de aanvallen lopen beter waardoor het na drie minuten weer 44-42 staat. Het wordt dan weer een wedstrijd zou je denken. Rotterdam wordt weer wakker, U24 valt weer in slaap en vervalt weer in slechte aanval en verdediging. Een paar scores in de laatste minuten van het kwart zorgen voor een 60-51 stand aan het einde van het derde kwart.

Waar je verwacht dat U24 er vol voor gaat, is het Rotterdam dat met drie driepunters de wedstrijd snel op slot gooit. En eigenlijk blijft die voorsprong schommelen tussen de 10 en 15 punten. Uiteindelijk wint Rotterdam met 84-70.

Luke Essenstam 22
Lennart Overdevest 19
Keye van der Vuurst de Vries 17

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren