Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren U24 > New Heroes - U24

New Heroes - U24

Je hebt van die wedstrijden dat alles lukt en dan zijn er ook nog de wedstrijden waarbij echt alles in de soep loopt. Dat dat allebei tegen Den Bosch gebeurt, mag gerust bijzonder heten.

Afgelopen vrijdag mocht U24 aantreden in de Maaspoort tegen Den Bosch. Waar thuis alles viel en er dik werd gewonnen, beloofde dit een andere wedstrijd te worden. En dat werd het ook... Binnen no time stond U24 al met 7-0 achter. Je zou dan verwachten dat het team wakker wordt, maar niets was minder waar. Den Bosch mocht blijven aanleggen van achter de driepuntslijn en bleef maar scoren. Gelukkig doet U24 dan wel wat terug en is de achterstand miniem, 23-18.

Zouden ze dan in het tweede kwart wakker zijn? Ja en nee, er wordt wel wat beter verdedigd. Maar het team vergeet zichzelf te belonen door vrije lay-ups te missen. Omdat de defense beter staat en er in de aanval wel voldoende gecreƫerd wordt, pakt U24 dan wel weer de voorsprong, 37-38.

Misschien doet de thee dan wonderen in de rust? Ook dat ljikt niet te helpen en het derde kwart is eigenlijk een kopie van het eerste. Den Bosch mag een aantal keer vrij aanleggen en verzilverd er dan ook een aantal.
In het laatste kwart wordt nog wel een poging gedaan om terug te komen en heel even is daar dan weer de eenpunts voorsprong. Zou het? Helaas vergeet U24 door te drukken en het is weer Den Bosch met een antwoord. De Bossche ploeg wint deze wedstrijd dan ook meer dan terecht.

Voor U24 een leerzame pot en het team kan nu een aantal weken voorbereiden op de volgende wedstrijd. Ivo de Vreede speelde in zijn debuut een uitstekende pot en ook David N'Guessan maakt goede eerste minuten in het team.

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren