Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren 2 > Lokomotief Heren 2 wint in eigen huis van Westland Stars Heren 1

Lokomotief Heren 2 wint in eigen huis van Westland Stars Heren 1

Afgelopen zaterdag had Heren 2 alweer de 4e wedstrijd van de competitie op het programma, in dit geval met Westland Stars als tegenstander. Waar Lokomotief een goede start van het seizoen kent met een ongeslagen status is het voor Westland Stars het tegenovergestelde. Deze twee teams kennen elkaar niet alleen van het veld, maar komen elkaar zo nu en dan ook buiten het veld tegen. Dus in ieder geval veel bekenden op het veld.

 

De openningsscore was voor Westland Stars, maar Lokomotief begon het eerste goed met een openingsscore gevolgd door een tot in perfectie uitgevoerd play. Waar Westland Stars vervolgens nog langszij kwam, werd door een run van 8-0 het eerste gat geslagen. Eerste kwart werd afgesloten met een 24-13 voorsprong.

Waar de spacing en de extra pass in het eerste kwart goed zat, liepen we elkaar in het tweede kwart toch vaker in de weg. Daarnaast werden er veel tweede kansen aan Westland Stars gegund die ook werden benut. Het was een gelijkopgaand kwart die eindigde in een 38-28 ruststand.

In de rust werd er toch benadrukt dat er meer samenspel moest komen in de offense en de druk te verhogen in de defense. Ondanks de goede bedoelingen bleef de stand in evenwicht het derde kwart, 55-44.

Pas in het vierde kwart was het spel weer gevonden wat we willen spelen als Heren 2, wat resulteerde in een 18-2 run. Dit was ook meteen de mokerslag voor Westland Stars. Dit werd vooral afgedwongen door turnovers te forceren in defense en georganiseerd te spelen. Eindstand: 78-50.

Bij vlagen goed spel, maar nog veel ruimte voor verbetering. Volgende week mogen we op de mooie tijd van 11:00 's-ochtends aantreden tegen Cangeroes in Utrecht.

Elke speler heeft in ieder geval qua scores zijn bijdrage geleverd. Daarnaast is een 86% (18 uit 21) score uit vrije worpen ook een goede prestatie.

Mart Vrijaldenhoven 10
Tim van den Boogaard 4
Dennis IJlst 15
Sherwin Afzali Fard 6
Simon Ramdjas 7
Marnix van Haaster 5
Tim Vermeulen 4
Frode van der Drift 16
Sanne van Loon 6
Maurice Kiezebrink 5

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren