Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren 2 > Lokomotief Heren 2 onderuit tegen Bouncers

Lokomotief Heren 2 onderuit tegen Bouncers

Afgelopen zaterdag had Heren 2 een wedstrijd tegen Bouncers uit Gouda. Gelukkig weer twee spelers terug van blessures (Jorrit en Bart). Dit zou op papier een spannende wedstrijd kunnen worden. Lokomotief tot zaterdag nog ongeslagen en Bouncers had pas één wedstrijd verloren tegen het tot nu toe ongeslagen Binnenland. Een wedstrijd tegen directe concurrentie dus.

Vooraf was bekend dat Bouncers een lengte/gewicht overwicht zou hebben op de centerpositie, maar wat er van tevoren als tactiek was afgesproken, kwam niet uit de verf. Wat betekende dat de grote jongens van Bouncers gezamenlijk voor 12 van de 18 punten tekenden in het eerste kwart. Eerste kwart eindigde met een 18-12 achterstand.

Waar we in het eerste kwart nog bij konden blijven was het tweede kwart dodelijk. Bouncers scoorde aan de lopende band en wij kregen pas in de 5e minuut de eerste score op de sheet. Het was een kwart van: schoten die niet vielen, slechte communicatie en gebrek aan gretigheid, 42-22.

Na een duidelijke boodschap van de coach en de gezamenlijke afspraak om de tweede helft alles uit de kast te halen en voor elkaar te werken, werd het 3e kwart begonnen. De centers werden ditmaal wel goed verdedigd en bij vlagen werd er weer goed aanvalsspel getoond. Het grootste verschil zat in de defense, de felheid en de gretigheid was weer terug. Ondanks de extra effort werd het 3e kwart toch nog met twee punten verloren, 58-36.

Het vierde kwart toonde hetzelfde beeld, de wil en inzet van Lokomotief was zichtbaar. Maar na de eerste helft niet voldoende om in te lopen. Waarbij gezien de stand, onnodig wat opstootjes waren, werd dit kwart toch nog gewonnen met twee punten en bracht dit de tweede helft weer in evenwicht. Eindstand 73-53.

Na een niet al te best begin en een desastreus 2e kwart, bleek de tweede helft toch nog een spannende strijd. Maar het is moeilijk om je als team om na zo'n achterstand weer in de wedstrijd te knokken. Nu twee weken voorbereiden op de volgende game.

Scores:
4. Mart 9
5. Tim (van den Boogaard) 15
6. Dennis 4
7. Sherwin 8
8. Simon 9
9. Jorrit 3
10. Tim (Vermeulen) 2
11. Wiebe -
12. Bart -
15. Sanne 40 min coachen
16. Maurice 3

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren