Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren 2 > Lokomotief Heren 2 pakt koploper Binnenland

Lokomotief Heren 2 pakt koploper Binnenland

Zaterdag 28 november mocht Heren 2 het speelveld op om na 4 weken geen wedstrijd te kijken of ze nog wisten hoe het moest. En wat is nou beter om zonder wedstrijdritme het op te nemen tegen de koploper Binnenland.

 Ook in dit geval waren we weer het kleinere team. Dat betekende dus aandacht besteden aan de rebound en het tempo hoog houden. Eerste kwart begon sterk met goed teamspel bij Lokomotief en er werd van beide kanten met scherp geschoten. Lokomotief liet 5 driepunters en 100% vrije worpen op de sheet noteren, 26-23.

Tweede kwart gaf eigenlijk hetzelfde beeld. Twee teams die aan elkaar gewaagd zijn, maar waar Lokomotief met veel gretigheid toch brutaal het kwart wederom met 3 punten wint. Waar Binnenland het toch vooral van de inside scores moest hebben, maakt Lokomotief de meeste scores uit fast-breaks en schoten, 44-38.

Na de rust trekt Lokomotief door een bouwt een voorsprong op van 57-44 tegen het eind van het derde kwart, waar deze wonderbaarlijk wordt teniet gedaan door een 10-3 run van Binnenland, waardoor het verschil weer gelijk is zoals bij rust, 60-54

Laatste kwart levert geen verschil op, ook deze eindigt in een gelijk stand wat de eindstand doet stoppen op 71-65. Dit kwart bleef heen en weer gaan zonder dat Lokomotief uit- of Binnenland inliep.

Ondanks het gebrek aan wedstrijdritme werd er een erg goede pot neergezet door Heren 2, met name als team. Het is goed om de gretigheid op het veld te zien, maar ook de beleving en de aanmoediging op de bank. Na het verlies tegen Bouncers geeft dit vertrouwen voor de volgende wedstrijden.

Scores:
1. Jeroen 6
4. Mart 10
5. Tim (van den Boogaard) 6
6. Dennis 13
8. Simon -
9. Jorrit 6
10. Tim (Vermeulen) 2
11. Ian 12
12. Bart -
13. Marnix 9
15. Sanne 2
16. Maurice 5

Laatst aangepast ( woensdag, 02 december 2015 12:28 )  

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren