Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren 2 > Lokomotief Heren 2 pakt Juventus in 1 kwart

Lokomotief Heren 2 pakt Juventus in 1 kwart

Zaterdag 16 januari, de nodige wedstrijden zijn al gespeeld in de Van Zweedenzaal en de zaal is goed opgewarmd voor de wedstrijd van Heren 2. In de kantine staan er 3 P's op het menu, maar voor ons in de hal is dit Juventus. Vorige wedstrijd was de start moeizaam, maar werd er uiteindelijk overtuigend gewonnen.

In de eerste helft van de wedstrijd kregen we geen grip op de tegenstander. Dit kwam niet zozeer doordat Juventus dit afdwong, maar eerder een gebrek aan beleving. We starten wel goed met een 7-2 voorsprong en het betere van het spel, maar we lieten toch weer het kaas van ons brood eten en Juventus kwam terug tot 9-9. Uiteindelijk dan toch weer een kleine voorsprong aan het einde van het 1e kwart, maar dit zou qua puntenverloop typerend zijn voor de eerste helft. Lokomotief is kwalitatief beter, maar we verzuimen om dit op het scoreboard te tonen. We mistten ook wat overtuigingskracht in de eerste helft. 36-29

In de rust was het nodig om het team weer op scherp te zetten en vooral als team. De eis was om zowel vanaf de bank als op het veld als vanuit het coachingvak meer beleving te tonen. Het blijkt binnen te zijn gekomen, want met flinke aanmoediging vanaf de bank start Heren 2 furieus aan het 3e kwart, 54 - 38. Dit tempo kunnen we het hele 3e kwart aanhouden en eindigen in een terechte 70-51 voorsprong.

In het 4e kwart trekken we dit nog door naar een 90-64 voorsprong. Dat de wedstrijd gespeeld was, was vrij duidelijk te zien in het veld. De gretigheid neemt af en de eindstand wordt bepaald op 90-72.

Het blijkt wederom dat als we voor elkaar en dus als team blijven spelen er goed basketbal gespeeld worden, hier houden we aan vast. Komende zaterdag staat er weer een uitwedstrijd op het programma tegen Westland Stars. Vorige keer thuis ruim van gewonnen, maar een niet te onderschatten team gezien de prestaties sinds er een coach aan het roer staat. Het beloofd een mooie pot te worden.

Scores:
4. Wiebe 10
5. Tim (van den Boogaard) 4
6. Dennis 12
7. Sherwin 3
8. Simon 16
9. Jorrit 10
10. Tim (Vermeulen) 4
12. Bart 4
13. Steven 18
14. Maurice 9
15. Sanne -

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren