Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren 2 > Lokomotief Heren 2 doet wat het moet doen, niet meer niet minder.

Lokomotief Heren 2 doet wat het moet doen, niet meer niet minder.

Westland Stars was de tegenstander van afgelopen zaterdag, de vereniging die bekend staat om de wedstrijden op de vroege middag, in dit geval 12:15. De tegenstander was begin dit jaar stuurloos, geen coach en hingen aan het begin van de competitie onderaan. Sinds er een coach is aangetrokken zien ze toch weer een stijgende lijn omhoog. Daarnaast blijkt de Westlandhal in deze competitie een redelijk onneembare vesting. Alleen Bouncers, onze directe concurrent, is er eerder dit seizoen in geslaagd daar te winnen.

Dat het vroeg was, was vrij snel duidelijk en een 12-0 achterstand in de eerste 7 minuten waren daar het keiharde bewijs van. Gelukkig weten we daarna wel enigszins doel te treffen en maken er nog 12-5 het eerste kwart. Een uitslag die niet past bij een heren wedstrijd op dit niveau en zeker niet bij Lokomotief. Het bleek wel dat het onderlinge spel elkaar compleet niet lag en dat er een deksel op de basket zat.

In het tweede kwart konden we gelukkig onze rug rechten door flink verdedigende druk uit te oefenen en de nodige turnovers af te dwingen. Helaas beloonden we onszelf niet genoeg in daadwerkelijke punten gezien de kansen. 19-21.

Wederom in het 3e kwart kwam pas weer het spel wat we willen zien, onder flinke aanmoediging vanaf de bank werd de voorsprong uitgebreid. 23-32.

De voorsprong bleef behouden en, ondanks flink aandringen van Westland Stars in de laatste minuten, kwam de overwinning niet meer in gevaar. 36-46.

De winst is binnen en het is goed om te zien dat de beleving en de wil er is. Helaas uitte dit zich niet in een mooie wedstrijd. Ondanks dat kunnen we wel terugkijken op een goede teamprestatie!

Scores:
4. Mart 2
5. Tim (van den Boogaard) 4
6. Dennis 7
7. Sherwin 4
8. Simon 4
9. Jorrit 6
10. Tim (Vermeulen) -
11. Ian 1
12. Bart 2
13. Steven 14
14. Maurice 2
15. Sanne -

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren