Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren 2 > Lokomotief Heren 2 beleeft topavond

Lokomotief Heren 2 beleeft topavond

De wedstrijd van afgelopen zondag werd helaas last minute afgezegd door Oegstgeest. Ondanks dit gegeven is er toch een verslag van dit weekend, aangezien er vrijdag ook een "wedstrijd" op het programma stond.

 

We waren nagenoeg compleet en hadden 19:30 afgesproken om te verzamelen. Door omstandigheden waren er een aantal spelers wat later, maar we konden gelukkig wel op tijd beginnen. Eerste kwart was op te delen in 4 rondes. Zowel in ronde 1 en 2 starten we erg sterk en lieten we weinig aan de verbeelding over. Helaas sloeg de verzadiging toe door een gulzige start, waardoor de meesten toch in ronde 3 of 4 afhaakten. Maurice en Ian waren niet te stoppen en beten zich flink vast in de tegenstander (resp. nummer 88 en 74). In het eerste kwart was er in ieder geval een voorsprong gepakt. Helaas was er weinig publiek, de enige die we als support konden aanmerken was de heer Essenstam, maar die was het grootste deel van de tijd met andere dingen bezig.

Tweede kwart was een ander verhaal, het leek wel alsof het eerste kwart het beste had geƫist van ons. Er zat geen pit meer in en de spelers waren nauwelijks vooruit te branden. Het was zelfs zo heftig dat Sanne, Ian, Bart en Marnix aangaven niet meer verder te kunnen. Ondanks een erg sterke start kwamen toch weer op een ruime achterstand. Gezamenlijk hebben we de koppen bij elkaar gestoken om te bespreken wat het plan was voor de tweede helft. Na veel wikken en wegen was het plan gesmeed, nu nog de hoop dat dit tot uitvoering zou komen.

Begin tweede helft gebeurde er iets opmerkelijks. Sherwin bleek een van de scheidsrechters te kennen en dankzij hem konden we de 5 fout van Wiebe ongedaan maken en mocht hij toch weer spelen. De instelling van Heren 2 was goed, maar het bleef toch rustig begin van het kwart. Maar stukje bij beetje begonnen we terug in de wedstrijd te komen en vochten we ons terug. Door een aantal goede shots van een aantal spelers waren we terug en de beleving was terug.

Laatste kwart werd het mooiste kwart, de ene na de andere pinten werden gescoord. Jorrit en Simon waren in zo'n feeststemming hierdoor dat deze zelfs op de banken gingen staan juichen. Voor het laatste duwtje in de rug kwam er uiteindelijk toch nog publiek. Een flinke groep mensen van Lokomotief (Heren 1, Rijswijk Spurs e.a.) kwam binnen en het dak vloog er af, de tegenstander wist niet wat hij meemaakte. Simon had waarschijnlijk de twee mooiste scores van de avond. Enige smetje op deze avond was dat Sherwin voortijdig de wedstrijd werd uitgestuurd.

Ondanks een minder tweede kwart heeft Heren 2 een topavond beleefd. Lekker uit eten bij de Sumo, vervolgens een drankje bij Berger en een dansje bij Rootz, die uiteindelijk grotendeels door Lokomotief gevuld was. Op naar de volgende echte wedstrijd:

Komende zaterdag Bouncers, de huidige koploper, in eigen huis om 17:30. Alles support is welkom!!!

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren