Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren 2 > Lokomotief heren 2 onderuit tegen koploper

Lokomotief heren 2 onderuit tegen koploper

Zaterdag 12 maart stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor Heren 2. Bouncers, de huidige koploper, komt op bezoek, een tegenstander waar we in een slechte uitwedstrijd ruim van verloren.
Alle pijlen waren er op gericht dit recht te zetten, dit bleek echter het tegenovergestelde als uitkomst te hebben.

We hadden ons voorbereid op de zone en de flinke centers van Bouncers. In de eerste periode bleek dit vruchten af te werpen. Gretigheid voerde de boventoon voor ons dit kwart. We speelden niet het mooiste basketbal, maar met werklust en uitvoering van de afspraken zetten we een goed kwart neer, 14-17.
Vervolgens viel Bouncers veel meer terug in een 1-3-1 zone, wat blijkbaar een goede zet was. We kregen hier geen grip op,begonnen onszelf in de weg te lopen en Bouncers weet terecht een gat te slaan, 24-38.
Na de rust bleek het derde kwart een kopie van het tweede kwart. Ondanks de besproken tactiek, die afentoe wel tot uiting kwam, bleven we moeite hebben ons aanvallende ritme te vinden. De defense stond redelijk en we lieten weinig scores inside toe. Helaas stonden de buitenspelers van Bouncers op scherp, daar waar ons vizier beslagen was, geen bal wilde vallen... Als je dan een wedstrijd speelt tegen de koploper, als team niet lekker in de wedstrijd zit en vervolgens wil er ook geen bal vallen...Dan wordt frustratie vanzelf koning, 33-60.
Laatste kwart hebben we de schouders er nog onder gezet, maar de wedstrijd bleek gespeeld. Eindstand een pijnlijke 46-77 nederlaag.
Allereerst willen we het publiek bedanken die voor volle tribunes heeft gezorgd, helaas hebben geen spannende wedstrijd neer kunnen zetten. Eerstvolgende wedstrijd is Green Giants uit wat wederom, gezien de stand, een goede tegenstander is.

Scores:
5. Tim (van den Boogaard) ​​2
6. Dennis​​​ 7
7. Wiebe ​​​​8
8. Simon​​​​ 4
9. Jorrit​​​​ 2
10. Marnix ​​​2
11. Ian​​​​ -
12. Bart ​​​​-
13. Steven​ ​​10
14. Maurice ​​​11
15. Sanne​​​ -

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren