Basketbalvereniging Lokomotief  

Basketbalvereniging Lokomotief,
social_twitter_box_blue_128social_facebook_box_blue_128social_rss_box_orange_128
YOU ARE HERE: Home > Heren 2 > Lokomotief Heren 2 verliest in laatste kwart

Lokomotief Heren 2 verliest in laatste kwart

Met beperkte bezetting (bankspelers hadden zondag een bekerfinale en een aantal afwezigen), maar wel met aanvulling van Tim Kortekaas, was er afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Green Giants. Vorige wedstrijd zijn we thuis flink tegen ze onderuit gegaan.

 

Waar vorige wedstrijd dit team een compleet onbekend was, konden we hier met wat meer kennis de wedstrijd beginnen. De zone verdediging was bekend en werd vanaf minuut één goed uitgespeeld, waardoor Green Giants al vrij snel terug viel in een man-to-man verdediging. Dit zou een voordeel voor ons moeten zijn, maar ondanks de furieuze start bleef Green Giants toch bij en schoot er eind eerste kwart voorbij, 24-19.

Tweede kwart bleven we degelijk spelen en bleek vooral de felle defense het meeste op te leveren. De tegenstander kwam moeilijk tot scoren en wij liepen stukje bij beetje in, 39-37.

De hele wedstrijd ligt open. De nadruk werd in de rust gelegd op dicipline in de uitvoering en communicatie in de defense. Toch liepen de aanvallen niet, waardoor we verzaakten de afspraken uit te voeren en soms meer als 5 eenmansteams in het veld stonden dan als 1 team, 57-50.

De schade na het derde kwart was beperkt gebleven, maar in het 4e kwart bleek de transitie tegen dodelijk te zijn. Onze ballen vielen niet en het spel wilde ook niet lukken. Daarentegen liep Green Giants fastbreak na fastbreak en daaroor werd het verschil te groot, eindstand 77-60.

Komende zaterdag spelen we thuis tegen LUSV om 21:15. Gezien de minder periode van afgelopen weken kunnen we support goed gebruiken.

Scores:
5. Tim (van den Boogaard) 10
6. Dennis 5
7. Sherwin -
8. Simon 13
9. Tim (Kortekaas) 6
10. Tim (Vermeulen) 2
11. Ian 4
12. Bart -
14. Maurice 13
15. Sanne 7

 

Lokotweets

Nieuwsbrief Lokonews

Ontvang elke week het laatste Lokonews.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN

Komende Loko Events

Sponsoren